Connect with us

Vedete

Cum vrea Oana Roman sa isi salveze casnicia. Ce au facut ea si Marius

Oana Roman si Marius Elisei au facut un lucru surprinzator in contextul in care in ultima vreme s-a vorbit despre o posibila rupere a casniciei lor.

Oana Roman si Marius Elisei au facut un lucru surprinzator in contextul in care in ultima vreme s-a vorbit despre o posibila rupere a casniciei lor.

Dupa ce saptamana trecuta zvonurile privind un posibil divort intre Oana si Marius au pe jar lumea showbiz-ului, iata ca fiica lui Petre Roman se lupta sa isi salveze mariajul.

Oana Roman si Marius Elisei au plecat impreuna in Franta, in speranta de a sta cat mai mult unul cu celalalt pentru a-si rezolva problemele de cuplu.

„Am ajuns in locul pe care il iubesc cel mai mult. Ne au intampinat mandarinii si lamaii. Incercam sa ne deconectam si sa ne redescoperim. O saptamana doar pentru noi”, a scris Oana pe Facebook, postand mai multe imagini din Franta.

Marius Elisei marturisea in urma cu cateva zile ca el si sotia sa traiesc separati, insa ca lucrurile se imbunatatesc in relatia lor.

Citeste si: Oana Roman: „Marius e extrem de gelos si posesiv”

Citeste si: Mioara Roman vorbeste despre problemele Oanei si a le lui Marius

„Acum noi suntem separati. Suntem intr-o zona de refugiu ok… Poate lucrurile devin mai bune. Sa nu ne grabim pentru ca in ultima perioada situatia noastra s-a mai schimbat. Acum simt și eu ca relatia noastra e de lunga durata. Cand am cunoscut-o nu credeam ca se va ajunge vreodata aici. Imi e teama de divort, indiferent din partea cui vine. Momentan sunt fericit. Acum suntem intr-o pauza. La ultima discutie aprinsa in care m-am hotarat sa divortez a existat și aceasta varianta, a separarii. Nu amenint, dar cred ca daca și a treia oara vorbim despre divort, o sa divortam”, a spus el, la Kanal D.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top