Connect with us
Oana Roman se afla in prag de divort. Fiica lui Petre Roman nu se mai intelege cu sotul ei, Marius Elisei, si a vorbit despre problemele lor de cuplu.

Vedete

Oana Roman divorteaza de Marius Elisei! Ce probleme au cei doi

Oana Roman vrea sa divorteze de Marius Elisei. Cei doi nu se mai inteleg, iar fiica fostului premier al Romaniei a vorbit despre problemele pe care cei doi le au in casnicie.

Oana Roman vrea sa divorteze de Marius Elisei. Cei doi nu se mai inteleg, iar fiica fostului premier al Romaniei a vorbit despre problemele pe care cei doi le au in casnicie.

„Certurile si discutiile au inceput mult dupa nunta pentru ca statea acasa si nu facea nimic. A ajuns si el sa fie depresiv si a ajuns sa nu-l mai intereseze nimic. S-a inchis de tot in el, s-a opacizat deodata. Refuza dialog, discutii, orice. Ajunsese o umbra care se plimba prin casa. A ajuns sa-mi spuna ca nu mai poate si avea dreptate. noi am si avut nevoie de terapie amandoi. Isabela (fetita lor- n.r.)  ne-a tinut pe amandoi sanatosi la cap. Sentimentele dintre noi nu au disparut niciodata, doar ca ele au fost depasite de problemele aparute”, a povestit Oana Roman (40 de ani), la Wowbiz.

Citeste si: Iulia Albu o face praf pe Oana Roman: „E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa”

„A fost un moment in care ne-am gandit sa ne separam cand el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o cearta si mi-a zis gata plec si i-am zis ok, daca tu consideri ca asta vrei sa faci. A zis ca vrea sa mearga pana la mama lui sa stea sa se gandeasca. A doua zi am avut o discutie de 5 ore si am lamurit si am pus cap la cap niste lucruri. Ne-au ajutat si discutiile cu nasii. Am luat decizia ca trebuie sa facem ceva si el a spus ca pleaca el sa munceasca”, a adaugat Oana Roman.

Marius Elisei (30 de ani) a confirmat si el ca se afla in prag de divort de Oana. El sustine ca aceasta este rece cu el si ca nu se comporta ca o sotie.

Citeste si: Scandal dupa ce Oana Roman a marturisit ca Petre Roman a batut-o!

„La doua luni dupa relatie eram la mare si ea a facut o chestie ce nu mi-a cazut mie foarte bine. Eu i-am facut un semn, ca simteam ca ma minte pe fata. De atunci au inceput sa se accentueze aceste contraziceri, aceste dispute. Am ajuns in faza sa ii demonstrez ce urat e cand nu recunoaste o fapta. Apoi afectiunea a inceput sa se rareasca si ea din partea ei. In mintea mea am simtit ca gata, trebuie sa o inchei, sa termin tot. Felul ei in care se exprima in fata mea nu e ca de la sotie la sot. E prea rece cu mine, de multe ori. Vorbeste dur cu mine.”, a dezvaluit Marius, care a mai precizat ca locuieste acum la Pitesti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top