Connect with us
Cutremurător! Ce i-a prezis Carmen Harra lui Gabi Luncă ieri, chiar înainte de a muri

Vedete

Cutremurător! Ce i-a prezis Carmen Harra lui Gabi Luncă ieri, chiar înainte de a muri

Carmen Harra a spus că Gabi Luncă ar fi avut șansă să trăiescă, însă o cumpănă divină i-a curmat viața. Celebra clarvăzătoare făcea, în urmă cu o zi, previziuni încurajatoare privind starea de sănătate a lui Gabi Luncă. Totuși, Carmen Harra a punctat că nu se știe dacă celebra cântăreață de muzică lăutărească va reușu să își depășească cumpăna.

“Dacă ne uităm la codul vieții observăm o cumpănă la 83 de ani și atât are ea acum. Codurile divine ne arată când avem cumpene, ne arată cât trecem prin viața asta. Gabi Luncă are o cumpănă foarte puternică, ar putea trăi până la 87 și nu putem decât să sperăm”, a mărturisit Carmen Harra la “Exclusiv VIP”.

Gabi Luncă a murit în urma infectării cu noul coronavirus, având mai multe comorbidități. Cântăreață de muzică lăutărească a fost conectată la aparate ca să poată respira. Îndrăgita artistă a fost la Spitalul Județean Ilfov în urmă mai bine de două săptămâni.

Gabi Luncă urma să împlinească 83 de ani pe 16 octombrie.

Anunțul lui Carmen Harra despre ce ne așteaptă în următorii ani

“COVID-19 generează o tulburare în lumea internațională. România este pe străzi, așa cum am anticipat acum doi ani de zile și acesta este doar începutul unor mutații incredibile care vor avea loc nu doar în România ci și în întreaga lume… În America s-a vaccinat un număr impresionant, iar rata morții este neschimbată. Ce altceva se întâmplă? Nu știm. Acest COVID și-a pierdut din intensitate, dar oamenii mor în continuare. Pe parcursul acestui an îl vom socate din noi, începem să nu ne mai fie frică. Acest vaccin înseamnă un gând colectiv, al umanității că există ceva ce ne va salva. Vom reveni pe parcursul acestui an la normal. Însă, este anul revoluțiilor, 2021. An de revoltă care declanșează un șir de mutații de 12 ani în istoria omenirii”, a mai dezvăluit vedeta în cadrul emisiunii prezentată de Cristi Brancu.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top