Connect with us
Dan Bitmann, cele mai intime dezvăluiri despre fostele femei din viața lui. De ce nu s-a căsătorit niciodată

Vedete

Dan Bitmann, cele mai intime dezvăluiri despre fostele femei din viața lui. De ce nu s-a căsătorit niciodată

Dan Bitmann este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, care se bucură de mare succes în plan profesional. Totuși, în plan sentimental nu stă deloc bine, pentru că în prezent este singur și a trecut printr-o despărțire, după o relație de 25 de ani. Artistul a vorbit despre femeile din viața lui, printre care și Mihaela Rădulescu, iubirea din tinerețe.

Dan Bitmann regretă despărțirea de Mihaela

Dan Bitmann a avut de-a lungul vieții sale cele mai frumoase femei. Ultima sa relație a fost una de peste 25 de ani, care s-a terminat de curând și din care au rezultat și trei copii. Cu toate acestea, Bitmann nu s-a căsătorit niciodată și nici măcar nu și-a dorit acest pas.

Artistul a mărturisit că i se pare ceva complicat căsătoria și nu este deloc importantă pentru el, fiind vorba doar de un act care nu înseamnă nimic. Deși și-ar fi dorit să meargă și în fața altarului, partenera lui de viață a refuzat de fiecare dată. El a mărturisit că regretă despărțirea de Mihaela, cea alături de care a stat aproape 3 decenii și pe care a iubit-o foarte mult, la adresa căreia are de spus doar lucruri pozitive și față de care are un mare respect.

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți.

Ne-am iubit foarte mult. Mai aveam puțin și făceam 30 de ani de relație. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns la despărțire, asta e viața”, a declarat cântărețul

Cei doi nu au deloc o relație bună acum, după despărțire, deși artistul și-ar fi dorit asta. I-a propus fostei lui iubite să comunice mai bine, având în vedere că au trei copii împreună, însă nu au reușit să ajungă la o înțelegere sub nicio formă.

De ce nu s-a căsătorit Bitmann cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu și Dan Bitmann au trăit o frumoasă poveste de iubire în anii 90, despre care își amintesc acum cu drag. Ei nu au ajuns la căsătorie și au știut de la început că nu pot merge atât de departe, având în vedere că Mihaela mereu a vrut să fie o femeie independentă.

„Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă.

Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a spus Dan Bittman

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top