Connect with us
Dan Bittman face declarații șocante la adresa Andreei Esca. Ce a putut să spună despre știrista Pro TV

Vedete

Dan Bittman face declarații șocante la adresa Andreei Esca. Ce a putut să spună despre știrista Pro TV

Dan Bittman este mai vocal ca niciodată în ceea ce privește opiniile lui despre oameni și despre ce se întâmplă în țara noastră. Artistul a comentat despre subiectul actual care este pe buzele tuturor românilor în această perioadă. Coronavirusul. Dan Bittman a spus clar și răspicat că nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități. Mai mult, artistul s-a blestemat la Gândul Live să moară și el de covid-19. Bittman a mers mai departe și a declarat că Andreea Esca și-a înscenat boala.

Dan Bittman crede că Andreea Esca și-a înscenat boala

Artistul Dan Bittman a declarat că Andreea Esca și-a înscenat boala, adică infectarea cu noul coronavirus. Bittman a spus că Esca este prietena lui, dar că pur și simplu nu crede în infectarea ei cu virusul, mai ales că a apărut la știri ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, spune solistul trupei Holograf.

Declarațiile șocante au fost făcute de către Bittman în emisiunea online a fostului realizator TV, Mădălin Ionescu.

Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online a fostului realizator Kanal D, Mădălin Ionescu.

Ce a spus Bittman a șocat pe toată lumea, dar mai ales pe cei care îl cunosc și știu că are o relație de prietenie cu Andreea Esca. În ultimul timp, solistul trupei Holograf a făcut p serie de declarații legate de restricțiile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii virusului.

„Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat Bittman la interviurile Gândul.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top