Connect with us
Dan Capatos îl face praf pe George Burcea, după mesajul acid al actorului

Vedete

Dan Capatos îl face praf pe George Burcea, după mesajul acid al actorului

Dan Capatos s-a enervat la culme și a măturat pe jos cu George Burcea, după ce actorul a făcut comentarii acide la adresa lui.

Dan Capatos îl face praf pe George Burcea, după mesajul acid al actorului

George Burcea a decis că acum, în plin scandal cu Andreea bălan, este un lucru înțelept să se ia de Dan Capatos, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Prezentatorul nu a fost deloc încântat așa că a acționat imediat și a venit cu replica.

Dan Capatos a fost intrigat de faptul că Burcea a menționat că ți-a luat drogurile din banii lui și nu vede care este problema celor din jur în această ecuație. Prezentatorul l-a comparat cu Mario Iorgulescu, cel care este vinovat pentru moartea unui tânăr tată, pentru că s-a urcat drogat la volan.

„Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…)

Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu trecea prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Citește și: Simona Halep, despre cel mai mare vis al ei, care nu s-a îndeplinit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top