Connect with us
Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi! Reacție emoționantă când și-a amintit de tatăl ei

Vedete

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi! Reacție emoționantă când și-a amintit de tatăl ei

Dana Budeanu este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă. Aceasta a devenit cun0scută în urma aparițiilor sale excentrice în care critica stilul vestimentar și aparițiile publice ale unor persoane cunoscute. Modul său ușor dur de a aborda situația și de a-și exprima părerea, dar și vocabularul său au consacrat-o și au făcut-o foarte vizibilă, mai ales în ultimii doi ani. Deși mulți o văd ca pe o femeie dură, ea a demonstrat de curând că are sentimente și se emoționează foarte repede când vine vorba de persoanele la care ține. Astfel, ea a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre tatăl ei.

Dana Budeanu are o slăbiciune pentru vârstnici

Cu toții trecem printr-o perioadă mai puțin plăcută și ne confruntăm cu tot felul de stări. Criza sanitară ne-a transformat radical viețile și a schimbat cursul firesc al lucrurilor. Regulile impuse de autorități pentru a preveni infectarea cu virusul momentului au fost reduse și au avut loc mai multe relaxări, însă unele au rămas în vigoare, sunt stricte și depindem de ele, deși nu ne sunt deloc confortabile.

În acest context, Dana Budeanu a vorbit despre masca de protecție pe care și cei vârstnici sunt obligați să o poarte pentru a se proteja de nemilosul virus care amenință omenirea de câteva luni. Ea și-a amintit de tatăl său, în vârstă de 88 de ani, și de primul moment în care l-a văzut cu nasul și gura acoperite. În acele clipe, ea a mărturisit că își privea tatăl ca pe un om bolnav, deși acesta se află într-o stare foarte bună, deși are o vârstă înaintată.

Celebrul critic de modă a mărturisit că are o sensibilitate aparte pentru bătrâni și este foarte afectat de modul în care societatea noastră îi tratează pe aceștia. În plus, Dana Budeanu a explicat că nu suportă faptul că cei în vârstă poartă măști, ceea ce, pentru ea, este o bătaie de jos la adresa acestora, mulți dintre ei neavând o stare mult prea bună, iar masca înrăutățește situația.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți. Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav. Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero.” a spus Dana Budeanu

Dana Budeanu a mărturisit în emisiunea lui Mihai Gâdea că nu va mai participa la emisiuni televizate pentru o perioadă și se va retrage din această lume, pentru că simte că nu o reprezintă. Ea a declarat că astfel de expuneri nu îi fac bine, având în vedere că este o persoană foarte retrasă și nu prea sociabilă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top