Connect with us
Dana Budeanu în doliu. Mătușa sa a murit, iar vedeta acuză autoritățile

Vedete

Dana Budeanu, în doliu. Mătușa sa a murit, iar vedeta acuză dur

Dana Budeanu este în doliu. Mai mult, vedeta acuză autoritățile pentru ce s-a întâmplat cu mătușa sa, care a murit.

Stilista Dana Budeanu trece prin momente grele, iar familia sa este în doliu. Mătușa sa a decedat, iar motivul declarat al decesului este COVID-19.

Firma de pompe funebre a trecut pe COVID drept fiind motivul decesului, însă se pare că femeia nu ar fi fost infectată niciodată.

Dana Budeanu jură răzbunare

Tocmai din acest motiv, creatoarea de modă Dana Budeanu cere răzbunare pentru nedreptatea ce consideră că i s-a făcut. Realizatoarea rubricii Verdict pe YouTube a declarat război firmei, ameninând-o cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției, în cazul în care nu se remediază această situație.

”Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc”, a transmis Dana Budeanu printr-o postare pe Facebook.

Dana Budeanu postat mai multe mesaje pe Facebook, în care le solicită celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces. Dana a revenit cu o altă postare în care le cere celor responsabili schimbarea datelor din respectivul document.

„Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea. CAUTATI LA TOATE SPITALELE LA TOATE MORGILE DIN BUCURESTI O ADELA…SI SCHIMBATI CERTIFICATUL, CA SA NU DAU NUMELE SPITALULUI…ATAT! ” , a postat aceasta ulterior.

Dana Budeanu este revoltată de situația creată de firma care se ocupă de corpul neînsuflețit al mătușii sale și amenință cu repercusiuni grave și dezvăluirea numelui instituției care a făcut această greșeală.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top