Connect with us
Dana Chera (fostă Grecu) a devenit mamă pentru a treia oară

Vedete

Dana Chera (fostă Grecu) a devenit mamă pentru a treia oară

Dana Chera trece prin momente extrem de emoționante. Dana Chera (fostă Grecu), îndrăgita prezentatoare de la Antena 3, a devenit mamă pentru a treia oară.

În urmă cu puțin timp, jurnalista a adus pe lume o fetiță.

„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt.

Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta” , spunea Dana Chera în urmă cu câteva luni.

Dana Chera a adus pe lume o fetiță

Dana Grecu a devenit mamă pentru a treia oară după un divorț răsunător. Jurnalista a anunţat în direct în urmă cu o jumătate de an despărţirea de Bogdan Grecu.

Cunoscuta prezentatoare TV a mărturisit că a fost foarte afectată de divorţ, dar a reușit să depăşească greutăţile. După ce a îndura infidelităţile soţului, Dana Grecu s-a recăsătorit la o lună de la divorţ.

Citește și Cum a fost bătută Dana Chera (fostă Grecu): „Nu m-am putut stăpâni!”

Citește și Cuvinte grele în direct la Antena 3. Cu cine s-a certat Dana Grecu

Citește și Dana Grecu, anunţ bulversant pentru telespectatori: „Nu am făcut rău …”

Dana Chera, ex-Grecu, a apărut sâmbătă, 28 aprilie, pentru ultima dată pe sticlă, în postura de prezentatoare. Cel puțin pentru moment. Iar asta pentru că intră în concediu de maternitate. Dana Chera a devenit mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top