Connect with us
Dani Mocanu, ultima zi în care cântă manele! De mâine, 1 ianuarie 2021 schimbă placa

Vedete

Dani Mocanu, ultima zi în care cântă manele! De mâine, 1 ianuarie 2021 schimbă placa

Dani Mocanu cântă manele, pentru ultima dată, în noaptea de Revelion. Artistul a anunțat, în urmă cu câteva luni, că renunță la acest gen muzical, însă mulți nu l-au crezut. Ei bine, timpul a trecut, iar manelistul a revenit cu o postare în care spune că în noaptea de Revelion va cânta manele pentru ultima dată. De mâine, 1 ianuarie 2021, cântărețul schimbă placa.

Cântărețul Dani Mocanu, anunț important pentru fani

Dani Mocanu renunță la manele, noaptea de Revelion fiind ultima din acest an în care el abordează acest gen muzical. Cântărețul a anunțat în urmă cu câteva luni că nu va mai cânta manele, însă mulți au fost sceptici. Acum el a spus că asta este ultima zi în care cântă manele și că de mâine, 1 ianuarie 2021, va lua calea Bisericii.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, iar apoi vouă. Visul meu a devenit realitate. Acum vreau liniște! În această seară, ultimul proiect din cariera mea. Vă iubesc și Dumnezeu să fie cu fiecare din voi”, a anunțat Dani Mocanu pe contul lui de Instagram.

Cântărețul le-a spus fanilor că renunță la cariera sa muzicală și că va lua calea Bisericii. Mulți i-au apreciat decizia, dar și mai mulți au fost sceptici cu privire la această schimbare enormă din viața lui Dani Mocanu. Se pare că acesta se ține de cuvânt și că în noaptea dintre ani cântă manele pentru ultima dată.

„Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja, pe care le-am programat, iar apoi, voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești. Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi! Dragi prieteni și fani Dumnezeu să fie cu noi! Aceasta este alegerea mea. AMIN”, anunța Dani Mocanu în urmă cu două luni.

Dani Mocanu este un cântăreț de manele din România, cu mai multe piese care au intrat în Youtube Trending, semn că sunt apreciate de o parte dintre români.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top