Connect with us
Mihaela Rădulescu, mesaj pentru logodnica lui Dani Oțil: "Eu vreau să știu dacă..." 

Vedete

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru logodnica lui Dani Oțil: „Eu vreau să știu dacă…” 

Mihaela Rădulescu a făcut prima declarație legată de fostul ei iubit, Dani Oțil și logodnica lui. Vedeta TV a avut o relație frumoasă de dragoste cu prezentatorul de la Neața, care s-a încheiat cu suferință de ambele părți. Acum, Dani este logodit cu fotomodelul Gabriela Prisecariu. Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația celor doi.

Mihaela Rădulescu despre relația lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a vorbit pentru prima dată despre relația actuală a fostului ei iubit, Dani Oțil. Vedeta a declarat că și-ar fi dorit ca matinalul de la Neață să se fi însurat deja și să fi avut și copii, Chiar și așa, Mihaela a ținut să precizeze că se bucură pentru fericirea lui și că îi dorește tot binele din lume.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Rădulescu a făcut referire și la relația ei cu Dani Oțil. Ea a spus că a fost o relație imposibilă și că a simțit că i-a încurcat viața matinalului de la Neața cu Răzvan și Dani.

„Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”., a declarat Mihaela Rădulescu.

Ce i-a transmis Mihaela Rădulescu, Gabrielei Prisacariu

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre logodnica lui Dani Oțil, Gabriela Prisacariu. Vedeta a declarat că nu o cunoaște, dar a văzut-o pe Internet. Mihaela a făcut o remarcă interesantă, spunând că ar vrea să știe dacă Gabriela îi mulțumește pentru ce a învățat Dani de la ea și că speră să o iubească pentru toate astea.

„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție”, a mai spus Mihaela.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o frumoasă relație de dragoste în ciuda cârcotașilor care au scos în evidență diferențele dintre ei și au spus că nu o să meargă.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu șase ani, iar motivele reale le știu doar ei. Acum Mihaela are o relație cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil este logodit cu Gabriela Prisacariu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top