Connect with us
Daniel Onoriu, victima medicilor? Starea pilotului este tot mai gravă

Vedete

Daniel Onoriu, victima medicilor? Starea pilotului este tot mai gravă

Daniel Onoriu, victima medicilor? Starea pilotului este tot mai gravă

Daniel Onoriu a suferit o operație de micșorare a stomacului într-o clinică din Turcia, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Fostul campion de raliuri este internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă și familie speră la o minune care să îl salveze. Detalii noi despre starea acestuia ies la iveală și ușor, ușor se descoperă adevărul.

Informații noi despre Daniel Onoriu

Daniel Onoriu se află la spital de câteva zile, după ce a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului. Operația ar fi fost un eșec și, la scurt timp după ce a ajuns în țară, pilotul a început să sângereze și hemoragia nu i s-a mai oprit.

Vezi și: Daniel Onoriu este în stare critică. Pilotul de curse se zbate între viață și moarte

Familia face acuzații grave la adresa medicilor care l-au operat, susținând că operația nu a fost realizată așa cum trebuie și s-a ajuns la septicemie. În plus, i-a și plesnit o capsă la stomac și situația s-a agravat. În acest moment este în comă, i-a fost schimbat tot sângele și beneficiază de cea mai bună aparatură și tratament.

„Doar o minune îl mai poate salva. Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…

Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, a spus, printre lacrimi și revoltă, Isabela Onoriu într-un interviu pentru fanatik.ro

Daniel Onoriu este în stare gravă

Rudele spun că bărbatul a început să se simtă rău la scurt timp după operație. Ar fi fost trimis acasă fără investigațiile necesare după o astfel de operație, iar medicii nu și-au dat seama că ar fi avut complicații. A început să vomite sânge și de aici a pornit calvarul pentru celebrul pilot.

Acesta a leșinat la el în casă, iar soția a fost cea care l-a ajutat să se ridice și a chemat echipajele de salvare. A fost dus la spital în stare extrem de gravă și hemoragia i-a fost cu greu oprită, după ce pierduse deja doi litri de sânge. Colegii săi s-au mobilizat și au asigurat rezerva de sânge, dar starea lui continuă să fie una gravă și doar o minune îl poate salva.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top