Connect with us

Știri

Daniel Onoriu este în stare critică. Pilotul de curse se zbate între viață și moarte

Daniel Onoriu este în stare critică. Pilotul de curse se zbate între viață și moarte

Daniel Onoriu este unul dintre cei mai cunoscuți piloți de curse de la noi din țară. Aflăm astăzi că bărbatul se află la spital, în stare gravă. În urmă cu puțin timp a trecut printr-o operație la stomac, iar situația s-a agravat. Astfel, în acest moment, medicii ar încerca să îl salveze, pentru că se zbate între viață și moarte.

Daniel Onoriu, în stare gravă la spital

Celebrul pilot de raliuri, Daniel Onoriu, este în stare gravă la spitalul Floreasca din București. Din primele informații, bărbatul ar fi ajuns la spital cu hemoragie internă, după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului. Nepotul lui Gabi Luncă a fost internat imediat, pentru că starea lui de sănătate s-a agravat extrem de repede.

Sâmbătă seara, nepotul lui Gabi Luncă a suferit o nouă intervenție la spitalul din București, iar acum este în stare critică, pentru că s-a ales cu o hemoragie. Verișoara lui, Rebeca Onoriu, a vorbit despre starea de sănătate a bărbatului și i-a rugat pe oameni să meargă să doneze sânge pentru pilot, pentru că trece prin momente critice și medicii nu știu dacă îl mai pot salva.

Daniel are nevoie de sânge

Conform surselor de la spital, pilotul de raliuri este intubat în aceste momente, după ce a fost operat de două ori de către medicii români. Se pare că o a treia operație nu poate fi luată în calcul, pentru că este slăbit și sângerează întruna.

Rebeca a precizat că nu înțelege de ce verișorul ei a apelat la această intervenție, pentru că nu avea probleme cu greutatea și nu a făcut decât să complice lucrurile. Și-ar fi dorit să arate mai bine, dar operația nu a decurs cum trebuie și a ajuns la spital în stare extrem de gravă. Familia se roagă pentru el și speră că nu va avea aceeași soartă ca a artistei Gabi Luncă, mătușa lui.

„De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine”, a declarat Rebeca Onoriu pentru Click.ro.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top