Connect with us
Daniela Crudu și Gabi Bădălău, vacanță romantică pe yacht

Vedete

Cine s-ar fi așteptat? Daniela Crudu și Gabi Bădălău, vacanță romantică pe yacht

Daniela Crudu și Gabi Bădălău au petrecut o vacanță romantică pe un yacht într-o destinație exclusivistă. Cei doi au postat poze pe rețelele de socializare. Să fie acesta un început de relație? Gabi Bădălău a fost soțul Claudiei Pătrășcanu, cu care se află în proces pentru custodia copiilor, dar și pentru partaj. Daniela Crudu este cea care în luna februarie a acestui an, a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubitul pe care îl avea atunci.

Daniela Crudu și Gabi Bădălău, vacanță romantică pe yacht

Fosta asistentă TV, Daniela Crudu și  multimilionarul Gabi Bădălău au petrecut un weekend de vis împreună, pe un yacht, undeva, într-o locație exclusivistă. Potrivit Cancan, cei doi au avut grijă să posteze imagini din escapada lor romantică. Fostul șoț al Claudiei Pătrășcanu se află încă în proces cu artista, pentru custodia copiilor, dar și pentru partaj. Cei doi s-au despărțit anul trecut, fiind o separare grea, cu multe reproșuri.

La acel moment, Claudia spunea că s-a săturat să mimeze fericirea și că vrea să-și crească cei doi băieți într-un mediu frumos și liniștit.

Tot atunci ea pomenea despre infidelitățile soțului ei, despre umilință, abuz emoțional, jigniri și minciuni.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelităti, lipsă de langă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu…lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…restul nu contează! Atâta timp cât D-zeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”…și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!” este mesajul dureros postat de către Claudia Pătrășcanu, pe pagina ei de Facebook.

Acum, Claudia este bine cu cei doi copii, Gabi Bădălău pare și el bine, dar în alte conjuncturi, iar procesul dintre cei doi merge înainte.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top