Connect with us
Reacția lui Gabi Bădălău, după ce hoții i-au spart casa. Este în plin partaj cu Claudia Pătrășcanu

Vedete

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce hoții i-au spart casa. Este în plin partaj cu Claudia Pătrășcanu

Casa fiului lui Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost spartă de hoți. Gabi Bădălău locuiește în Bolintin Vale, iar noaptea de 18 spre 19 iunie a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut. Hoții au intrat în casa lui și au luat 30.000 de euro bani cash, dar și mai multe obiecte prețioase, care însumează pagubele la aproximativ 80.000 de euro. În această perioadă, se află în desfășurare și procesul de partaj pe care îl are cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu.

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce hoții i-au spart casa. Este în plin partaj cu Claudia Pătrășcanu

Fiul lui Nicolae Bădălău, Gabi, a sesizat autoritățile joi seara, în jurul orei 19:00. El acuza că mai multe persoane necunoscute au intrat în proprietatea sa și îi lipsesc din casă bani și mai multe bijuterii, respectiv 30.000 de euro bani cash și ceasuri din aur de până la 50.000 de euro. Se pare că hoții nu ar fi lăsat nicio urmă, având cagule și mănuși,

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au deschis o anchetă. De altfel, a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și se fac cercetări, însă misiunea este destul de complicată, mai ales că nici sistemul de supraveghere video nu a funcționa la momentul furtului.

În primele sale declarații, Gabi Bădălău a precizat că nu poate oferi prea multe detalii despre nefericitul eveniment, pentru că ancheta este în curs de desfășurare. Acesta a mărturisit doar că nu era acasă atunci când hoții au intra, ci doar bona copiilor care, din nefericire, nu a auzit și nu a văzut nimic, deși hoții au forțat ușile pentru a putea intra în casă.

„Nu pot să spun prea multe pentru că este o anchetă în curs. S-a întâmplat miercuri noapte spre joi dimineață. S-a întâmplat la mine acasă, unde am domiciliul. Nu eram acasă, era doar bona copiilor, o doamnă care ne ajută la curățenie și cu copiii prin curte. Nu a simțit nimeni nimic, nu a auzit nimeni nimic. Ușile au fost forțate.”, a declarat Gabi Bădălău.

Gabi a mai precizat că atât el, cât și tatăl său care locuiește în aceeași zonă, sunt foarte prudenți și au alarme și camere de luat vederi, dar nu știe ce s-a întâmplat de această dată.

Procesul de partaj

De altfel, Gabi Bădălău se află în plin proces privind custodia celor doi copii pe care îi are din căsătoria anterioară cu Claudia Pătrășcanu. De asemenea, pe data de 21 iulie, la 21.30, magistraţii vor decide partajul bunurilor comune, iar Claudia Pătrășcanu va afla dacă, după cei patru ani de căsnicie,  i se va cuveni ceva din bunurile construite împreună cu Gabi Bădălău.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top