Connect with us
Daniela Gyorfi nu mai suportă izolarea: ”E foarte greu să stai atât de mult în casă și să te gândești la ziua de mâine, mai ales dacă știi că ai credite, datorii”

Vedete

Daniela Gyorfi nu mai suportă izolarea: ”E foarte greu să stai atât de mult în casă și să te gândești la ziua de mâine, mai ales dacă știi că ai credite, datorii”

Această perioadă de izolare este dificilă pentru cei mai mulți dintre noi. Totuși artiștii sunt cei mai afectați deoarece nu au nicio certitudine în ceea ce privește reînceperea activității. O astfel de persoană este Daniela Gyorfi care este extrem de afectată de izolare și de nesiguranța adusă de pandemie.

Daniela Gyorfi nu mai suportă izolarea: ”E foarte greu să stai atât de mult în casă și să te gândești la ziua de mâine, mai ales dacă știi că ai credite, datorii”

Daniela a declarat cum a afectat-o această perioadă, ce dorește să facă după relaxarea măsurilor, conform Ciao.ro. Astfel, părerea Danielei despre virus este faptul că a fost tratat sceptic până a început să ia amploare. Oamenii nu au înțeles despre ce este vorba, nu știu multe lucruri chiar dacă s-au luat măsuri de izolare.

Aceasta a vorbit despre incertitudinea cu care acest virus ne poate afecta pe unii mai mult, pe alții mai puțin. Deși sănătos, orice om poate să moară. Teama asta ne-a dat tuturor viețile peste cap. Este de acord să stăm în casă pentru a ne proteja pe noi, dar și pe ceilalți. Este dificil pentru cei care pleacă la muncă să se protejeze în fiecare zi.

„E foarte greu să stai atât acasă, mai ales dacă știi că ai credite, datorii la bănci și să te gândești la ziua de mâine, la faptul că nu știi nimic sigur, nu știi ce va urma. Punctual, economia e la pământ. Ceea ce mă bucură este faptul că în aceste 2 luni Pământul a mai putut respira. In carantina asta am gătit și am făcut curat cât n-am făcut eu de când trăia mama!”

De asemenea, a vorbit cu partenerul său despre cât de dificil le este cuplurilor să se înțeleagă în această perioadă în care au stat permanent împreună. Mai ales pentru cei care au copii situația a fost dificilă. A mai vorbit despre cum oamenii din industria muzicală au parte de momente grele. Aceștia trebuie să fie uniți și să se ajute între ei, dar mai ales să susținem economia românească.

„Ar fi ideal pentru toată lumea să ne unim și să ne ajutăm industria noastră, să mergem în concedii la noi in țară, să cumpărăm fructe romanesti, să ne susținem și să mai putem diminua din pierderile pe care le-am avut. În 2 luni de zile cred că foarte puțini pot spune că le-a mers afacerea… Trebuie să ne ajutăm unii pe alții că de fapt asta este esențialul.”

În alți ani cântăreața a avut cântări de 1-3 mai și nu stătea deloc acasă. Nu este o împătimită a grătarelor și micilor. Îi lipsește activitatea de altă dată și abia așteaptă să se întoarcă la muncă. Pandemia i-a afectat întreaga activitate. Multe evenimente nu au mai avut loc, altele s-au amânat. Totul este pus pe pauză în zona de evenimente, iar proiectele sale promițeau atât de mult. Trebuia să filmeze clipuri în Spania sau Turcia. Totuși cel mai tare a durut-o că pe 26 aprilie nu a putut să facă o pomană pentru mama ei care ar fi împlinit 69 ani.

„Foarte nasol și frustrant! Ferească Dumnezeu că pe timpul ăsta să îți moară cineva…Am primit lumină și anafură de Paște, dar măcar să te fi dus la biserică, să aprinzi o lumânare… Eu am înțeles perfect și sunt întru totul de acord cu deciziile luate dar sunt multe lucruri care îți lipsesc în această perioadă de izolare…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top