Connect with us
Vulpița a fost concediată de la Antena 1: motivul rușinos din spate

Vedete

Vulpița a fost concediată de la Antena 1: motivul rușinos din spate

Veronica și Viorel Stegaru originari din Blăgești, județul Vaslui au ținut emisiunea Acces Direct la cote maxime de audiență. Oameni din întreaga țară le-au urmărit povestea și aventurile în drumul spre celebritate. Aceștia au ajuns să locuiască în capitală de peste 4 luni și oameni altruiști i-au ajutat cu multe lucruri. Veronica a ajuns să arate total diferit față de cum venise prima dată la emisiune. Totuși povestea ei la Antena 1 se încheie în curând în mod neașteptat.

Vulpița a fost concediată de la Antena 1: motivul rușinos din spate

Emisiunea Acces Direct nu va mai putea să o cheme pe Vulpița în platou deorece postul a decis să întrerupă colaborarea care a enervat și menținut atenția publicului în același timp. Astfel, telespectatorii care nu sunt de acord cu astfel de personaje au făcut o mulțime de reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului. Antena 1 a primit mai multe amenzi consistente.

Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida a făcut anunțul, iar Vulpița a declarat că nici nu i-a plăcut de Viorel, soțul ei. Chiar dacă au un copil împreună, ea doar a tras de timp din lipsă de bani. Vulpița a declarat:

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales.”

Despărțirea de Vulpiță este cu „lacrimi” deoarece audiența emisiunii din cauza poveștii celor doi a atins cote imense. Totuși CNA consideră că astfel de personaje nu mai ce căuta la televizor. Antena 1 a primit 3 sancțiuni consistente: o amendă în valoare de 100.000 lei și alta de 10.000 lei.

Antena 1 a fost presată și din partea presei prin somații repetate. Astfel există riscul ca această emisiune să fie scoasă din grijă dacă acești oameni nu ar fi dispărut din platou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top