Connect with us

Vedete

De ce a murit, de fapt, Denisa Răducu? La un an de la moartea ei, tatăl său a dezvăluit adevăratul MOTIV

La un an de când a plecat dintre noi, Denisa Răducu a rămas încă în sufletul celor care au iubit-o și i-au ascultat piesele. Aceasta s-a stins după numai câteva luni de suferință, iar tatăl său a rupt tăcerea cu privire la ce s-a întâmplat cu fiica sa.

Emilia. Răducu nu își poate reveni nici acum, la un an și 4 luni de când și-a pierdut fiica. Acesta are un gol în stomac de fiecare dată când vorbește despre fiica sa.

De Paște, acesta a decis să meargă la mormântul fiicei sale, pentru vorbi cu ea.

„Sărbătorile la noi sunt triste. Nu pot să spun că e sărbătoare. Pentru mine, pentru mama ei, pentru sora ei, nu ştiu dacă vreodată va mai fi vreo zi cum era când era toată familia​.” a declarat tatăl Denisei Răducu, la Star Magazin.

În plus, tatăl Denisei Răducu face acuzaţii grave la adresa celor cu care a lucrat cântăreaţa când era în viaţă. Bărbatul nu are linişte şi, spune că, ei sunt cei care i-au distrus fiica.

Citește și: Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară…”

„Boala fetei mele s-a declanșat din cauza lor şi a felului în care ei s-au purtat cu ea. Din cauza asta Denisa mea este unde este acum. Denisa nu a avut o boală, să ziceţi că a suferit nu ştiu câţi ani şi între timp boala şi-a făcut de cap, dar felul că ei au tratat-o aşa cum au tratat-o şi ei au ştiut multe.

Şi ştiau mai mulţi de neregulile pe care le făceau unii dintre ei, dar nu a venit niciunul să spună. Mie Denisa mi-a spus când era prea târziu.” a declarat tatăl Denisei la Star Magazin.

Când i s-a făcut rău Denisei prima oară

„Denisa a fost o fată care și-a cam văzut de treaba ei și ea știa că că băieții aceștia, oamenii aceștia se foloseau de munca ei. Dar ea și-a văzut de treaba ei. Să nu bage ceartă în familie sau mai știu eu ce.

Deci ultima vizită pe care mi-a făcut-o, până să se întâmple nenorocirea aceasta, a fost la sfârșitul lunii februarie. Am stat de vorbă, nu era bolnavă. Am discutat, mi-a spus ce a mai făcut și ea, ce și-a mai cumpărat. La începutul lunii martie a vrut să se ducă să se ducă să…își cumpărare o mașină să își facă actele pentru mașină.

S-a dus la bancă să scoată niște bani și surpriză! Când a vrut să scoată banii, nu mai avea niciun ban acolo. Ce cardul ei se mai folosea băiatul acesta. De multe ori, ea dacă nu avea timp să meargă și să își scoată banii să plătească biletele de avion sau mai știu eu ce altceva, îi dădea lui cardul.

Și de atunci din ziua aceea, totul a luat o altă întorsătură și sănătatea ei a fost distrusă. A leșinat la bancă și i s-a făcut rău. Lucrătorii de aoclo au sunat salvarea, a luat-o și din ziua aceea, totul a fost un dezastru”, a dezvăluit tatăl său.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top