Connect with us
Mihaela Rădulescu revine în postura de jurat al emisiunii Românii au talent. În urmă cu 16 ani, ea pleca de la Pro TV, acuzând unele lucruri.

Vedete

De ce a plecat Mihaela Rădulescu de la Pro TV

Emisiunea „Românii au talent” se întoarce pe micile ecrane din data de 17 februarie. Mihaela Rădulescu revine în postura de jurat, iar vedeta a publicat deja pe paginile sale de socializare poze din culise.

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Pro TV nu a fost însă, întotdeauna, la fel de bună ca acum. În urmă cu 16 ani, ea pleca de la postul de televiziune după ce emisiunile sale, ”Steaua ta norocoasă” și ”Familia de cinci stele”, nu reușiseră să adune prea mult public.

”Cred că publicul meu a fost dezamăgit. E foarte important să nu trăiești în compromis. Am fost obișnuită să am o anumită cotă, iar acum am simțit că mă duc în jos, pentru că nu toată lumea a acordat aceeași atenție produsului Mihaela Rădulescu sau emisiunii mele”, a declarat vedeta într-un interviu acordat lui Marius Tucă la Antena 1, la scurt timp după plecare.

Citește și: Mihaela Rădulescu i-a spus ”DA” lui Felix Baumgartner

„Am așteptat un format care nu mi s-a dat niciodată. Nu e treaba niciunei vedete de televiziune să scrie un format. Eu am făcut-o. Nu mai trebuie să inventăm mersul pe jos când l-au inventat alții. Ce rezistă în România? Emisiunile care au format performant, verificat în afară”, a mai spus jurata de la Românii au talent.

La 16 ani distanță de la acel moment, relația dintre ea și postul de televiziune pare să fie una perfectă, dovadă că ea se află în juriul show-ului de succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top