De ce prințul William nu poartă verigheta niciodată

03.02.2020
De ce prințul William nu poartă verigheta niciodată

Prințul William și Kate Middleton formează unul dintre cele mai apreciate cupluri. În ciuda tuturor speculațiilor și hărțuirilor din presa britanică, ei au rămas mai uniți ca niciodată și nu au dat niciodată curs bârfelor. Totuși, multă lume s-a întrebat de-a lungul timpului de ce Ducele de Cambridge nu poate verigheta pe mână la niciun eveniment.

De ce prințul William nu poartă verigheta niciodată

În timp ce soția sa poartă cu plăcere verigheta, inelul de logodnă și celălalt inel primit cadou de la el, pe mâna lui William nu apare nimic. Acest lucru a provocat un val de întrebări, dar situația a fost lămurită.

Un purtător de cuvânt al Casei Regale a Marii Britanii a spus ce se ascunde în spatele deciziei prințului William de a nu purta verigheta. „Totul ține de o preferință personală. Cuplul a discutat despre acest lucru. Prințul William nu este un fan al bijuteriilor”, a spus acesta, conform publicației britanice The Sun. Purtătorul de cuvânt a închis gura tuturor celor care făceau speculații și se gândeau că va apărea un divorț la orizont.

Spre deosebire de el, Kate poartă cu mândrie un inel cu safir albastru, care a aparținut prințesei Diana. Acesta i-a fost dăruit de soțul ei în anul 2011, la nunta celor doi. totodată, ea mai poartă un inel tip verighetă, bătut în diamante care a costat doar 1200 de lire sterline. Acesta a fost primit cadou de la soțul ei după ce l-a născut pe unul dintre copiii lor.

Citește și: Dansatoarea Cristina Pucean a devenit din nou mătușă, la scurt timp după ce a pierdut un nepoțel

Articolul continua dupa publicitate

Citește și: Oana Radu, făcută praf de un cunoscut: „Rupeai cămaşa de pe tine”