Connect with us
Oana Radu, în lacrimi la tv. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut despre fostul ei iubit

Vedete

Oana Radu, făcută praf de un cunoscut: „Rupeai cămaşa de pe tine”

Oana Radu a fost făcută praf de un cunoscut, după ce a susținut că relația cu fostul iubit Alin nu a fost atât de fericită pe cum a părut. Totodată, persoana respectivă a criticat-o și pentru că vinde programe de slăbit pe internet, deși ea este în continuare supra ponderală.

Oana Radu, făcută praf de un cunoscut: „Rupeai cămaşa de pe tine”

În spațiul public au apărut mai multe acuzații la adresa artistei Oana Radu, acestea venind din partea unei persoane apropiate. Se pare că cel care a ales să facă totul public nu a mai suportat neadevărurile pe care cântăreața le spune fanilor și publicului său.

Bărbatul susține că Oana vinde iluzii și că minte că ar fi slăbit foarte mult, deși acest lucru ar fi complet neadevărat. Pe lângă asta, bărbatul a lansat şi o provocare pentru Oana Radu: să posteze o imagine needitată în costum de baie ”să vadă lumea cât de fit este”.

Oana Radu. sursa foto:wowbiz.ro

Oana Radu. sursa foto:wowbiz.ro

Pe de altă parte, Oana Radu susține că este într-o formă foarte bună și le vinde fetelor și femeilor care o urmăresc programe de slăbit care promit să le ajute să ajungă la forma dorită.

Cu privire la relația pe care a avut-o cu iubitul ei Alin, Oana Radu a făcut recent declarații controversate. Deși a susținut la început că a suferit enorm după moartea tânărului și că relația lor a fost minunată, ulterior Oana a declarat că au existat mai multe probleme și că nu a fost complet fericită. ”Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic”, a precizat Oana Radu.

Citește și: Pamela Anderson a divorțat la 12 zile de la căsătorie

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top