Connect with us

Vedete

De ce s-au certat, de fapt, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. Nu-și mai vorbesc de ani buni

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost unele dintre cele mai controversate apariții în urmă cu câțiva ani. Cele două formau cuplul perfect la televizor și erau invitate amândouă la emisiunile de noapte, unde aveau mare succes și făceau un mare show. Între timp, relația lor de prietenie s-a distrus și cele două nici măcar nu își mai vorbesc acum.

Ce au de împărțit Tonciu și Sânzi

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau nu doar un cuplu pe tv, ci păreau a fi nedespărțite și în viața reală. Cele două fete erau mereu amândouă și făceau o pereche perfectă la toate emisiunile la care participau. Ele se comportau ca două surori și erau mereu împreună, dar acum nu mai recunosc nimic.

Sânzi și Tonciu nu au mai vorbit după ce s-au așezat la casele lor. Ambele s-au căsătorit și au și copii și sunt vizibil schimbate și mult mai mature. În urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a mărturisit că ele nu au fost niciodată prietene, ci doar colege de emisiune, însă imaginile cu cele două și proiectele la care au participat ca pereche contrazice declarațiile acesteia.

Andreea Tonciu era foarte revoltată după ce s-a certat cu Sânziana și spunea că nici măcar nu vrea să mai vorbească despre fosta ei prietenă, pe motiv că aceasta i-ar fi făcut rău atunci când s-a băgat în viața ei. Se pare că bruneta s-ar fi răcit de partenera sa când aceasta ar fi făcut anumite afirmații false despre căsnicia ei, ceea ce ar fi scos-o din sărite.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu în acea perioadă.

Sânziana, bârfe despre nunta Andreei

Când Andreea Tonciu s-a măritat, cele două încă erau prietene. Sânzi a fost prezentă la marele eveniment, dar se pare că a scos ceva bârfe care nu i-au picat deloc bine prietenei sale. Acesteia i s-ar fi făcut rău la nuntă și a dat vina pe mâncarea care a fost în meniu, ceea ce nu i-a picat deloc bine lui Tonciu, care a explicat că nimeni altcineva nu a mai făcut reclamații. Mai mult, susținea atunci că Sânziana poate era deocheată și din acest motiv nu s-ar fi simțit bine.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top