Connect with us

Vedete

De ce s-a despărțit Mariah Carey de logodnicul ei! Lucrul pe care i l-a cerut l-a făcut să îi dea papucii de urgență

Vestea că Mariah Carey s-a despărțit de omul de afaceri James Packer a căzut ca un trăznet pentru fanii celebrei artiste.

Potrivit presei, miliardarul i-a dat papucii artistei, după ce a observat că aceasta este extrem de cheltuitoare și că face ”cumpărături extravagante”.

„James este foarte generos, dar Mariah este la un alt nivel.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Dacă până acum se credea că banii sunt cei care au condus la despărțire, ei bine, mai multe surse dezvăluie faptul că Mariah a refuzat să facă sex cu James până la căsătorie. Acest lucru nu i-a picat deloc bine magnatului, mai ales că sunt împreună de mai bine de un an.

De ce s-a despărțit Mariah Carey de logodnicul ei! Lucrul pe care i l-a cerut l-a făcut să îi dea papucii

Și fostul soț al artistei, Nick Cannon, a dezvăluit că nu a făcut sex cu Mariah până la căsătorie, iar ea ține foarte mult la acest aspect și a așteptat până în noaptea nunții.

Citește și: Mariah Carey a fost părăsită de iubit, după aproape un an de la logodnă

De cealaltă parte, lui James Packer nu i-a convenit faptul că stăteau în camere diferite și că dormeau în paturi diferite.

Mai mult decât atât, Mariah nici nu a vurt să audă de alte apropieri dintre ei în afară de săruturi.

Mai multe zvonuri au apărut imediat după despărțire, iar Mariah a fost acuzată ca și-a înșelat logodnicul cu un dansator.

Vestea despărțirii nu a picat chiar ca un șoc pentru prietenii și rudele familiei Packer, care au avut rezerve cu privire la relația celor doi, încă de când James s-a logodit cu Mariah Carey.

Mariah, în vârstă de 46 de ani, a creat tensiuni în cadrul familie lui James Packer, după ce a refuzat să participe la aniversarea surorii acestuia la cea de-a 50-a aniversare, la Sydney.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top