Connect with us
Delia seamănă perfect cu mama ei. Cum arăta Gina Matache în tinerețe

Vedete

Delia seamănă perfect cu mama ei. Cum arăta Gina Matache în tinerețe

Delia este una dintre cele mai de succes cântărețe din țara noastră. Ea are o carieră de durată și cântă de la o vârstă fragedă. Dacă de succes a avut parte și pe când făcea parte din trupa N&D, acum a devenit cunoscută chiar și peste hotare. Talentul se moștenește din familie, pentru că și sora, dar și mama ei sunt cunoscute pentru vocile lor de excepție. Dar talentul muzical nu este singurul pe care l-a primit Delia de la Gina Matache, ci și frumusețea orbitoare.

Imagini de excepție cu Gina Matache

Delia Matache a evoluat mult din punct de vedere al aspectului fizic, însă nu a apelat deloc la ajutorul medicului estetician. Schimbările au venit în plan vestimentar, unde Delia adoptă un stil excentric și original, care o definește și se potrivește cu felul ei de a fi. Delia este foarte apreciată pentru frumusețea ei naturală și silueta pe care o afișează, însă puțini știu cum arăta mama ei în tinerețe.

Se pare că Gina Matache este cea care le-a transmis frumusețea fiicelor sale. Delia a publicat o serie de fotografii cu mama sa în tinerețe, iar fanii au fost surprinși de cât de bine arăta interpreta de muzică populară. Comentariile, aprecierile și urările de bine nu au ezitat să apară și nici tatăl artistei nu a fost lăsat deoparte, pentru că fanii au observat și trăsăturile aparte cu care el se putea lăuda în vremurile bune.

Delia a fost foarte nostalgică în ultima perioadă, iar printre fotografiile ei s-a strecurat și coperta unei reviste pe care ea a apărut. Delia era la fel de îndrăzneață și sexy ca acum, iar fotografia a adunat aproape 60 de mii de aprecieri în mediul online. Fanii și-au amintit cu drag de acele vremuri și chiar i-au făcut complimente celebrei noastre artiste.

 

View this post on Instagram

 

🤪

A post shared by Delia (@delia) on

Delia a evoluat foarte mult și a ajuns la nivelul pe care mereu și l-a dorit. Ea duce o viață luxoasă și merge în cele mai exotice vacanțe. Are o căsnicie fericită și mereu afișează o imagine exemplară. De curând, ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top