Connect with us
Despărțire definitivă! Ce vedete au decis să-și spună adio pentru totdeauna

Vedete

Despărțire definitivă! Ce vedete au decis să-și spună adio pentru totdeauna

În ultima perioadă, tot mai multe vedete care formau cupluri sudate și-au spus adio. Deși nimeni nu se aștepta la asemenea vești, se pare că ruptura s-a produs și totul s-a spulberat. De curând, un alt cuplu s-a destrămat definitiv, după ce foștii iubiți au ajuns într-un prag critic. Este vora despre Jo și Juno, care și-au spus adio pentru totdeauna, după ce au decis să-și mai ofere o șansă, crezând că nu pot trăi unul fără celălalt.

Jo și Juno s-au despărțit definitiv

Jo și Juno și-au spus adio pentru totdeauna. Cei doi păreau foarte îndrăgostiți și, de la ultima despărțire, toată lumea se gândea că se pregătesc chiar și de marele pas al vieții lor. Totuși, după mai bine de doi ani de relație. au decis să meargă pe drumuri diferite definitiv,

Jo a refuza să dea prea multe detalii, însă a mărturisit că în acest moment, ea este foarte împlinită și că tot ce contează pentru ea este familia, de care se bucură cât poate de mult și de faptul că o are aproape. Ea a decis ca viața ei să fie privată de acum, deoarece alegerea de a o face publică a fost cu adevărat o greșeală. Astfel, Jo a hotărât să nu-și mai expună experiențele neplăcute.

‘Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să țin foarte privată viața personală. Am greșit că am făcut-o mai publică decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă bucur că am familia fericită și o am aproape, în rest nu contează absolut nimic.’, a declarat Jo.

Cei doi s-au despărțit, însă continuă colaborările în plan profesional. Nu este prima dată când Jo și Juno se despart, însă decizia ar fi acum definitivă. În urmă cu câteva luni, ei au mai luat o pauză, însă au ajuns la concluzia că nu pot trăi separați și au decis să mai acorde o șansă iubirii lor.

Jo susținea atunci că despărțirea i-a maturizat și i-a determinat să nu-și mai expună problemele și au înțeles că nu trebuie să fie împreună mereu, pentru că acest lucru i-ar putea sufoca, la fel și lipsa libertății.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top