Connect with us
Împăcarea momentului! Jo și Juno formează din nou un cuplu

Vedete

Împăcarea momentului! Jo și Juno formează din nou un cuplu

După doi ani în care au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, Jo și Juno au decis să meargă pe drumuri separate. Spre uimirea tuturor celor care le-au urmărit evoluția atât în plan sentimental, cât și profesional, cei doi nu mai erau împreună. Ei nu au confirmat în mod oficial despărțirea, dar mai multe detalii i-ar fi dat de gol. Cu toate acestea, se pare că ei au mai dat o șansă iubirii lor și au mers direct pe litoral pentru a sărbători.

Împăcarea momentului! Jo și Juno formează din nou un cuplu

Jo și iubitul ei au lăsat mereu impresia că lucrurile între ei merg de minune și nimic nu i-ar putea despărți. Ei chiar locuiau împreună deja de o bună perioadă de timp, aveau un cățeluș pe care îl iubeau, iar familiile lor erau foarte fericite pentru că cei doi erau fericiți. Mai mult, cântăreața era foarte activă pe rețelele sociale și nu ezita să arate tuturor cât de bine se înțelegea cu părinții partenerului ei de viață. Cu toate acestea, ei s-au despărțit.

Cutoate acestea, se pare că cei doi artiști au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, lăsând la o parte neînțelegerile din trecut. Jo și Juno formează din nou o pereche, iar dovada a venit chiar din partea lor, petrecându-și weekendul împreună pe litoral.

Se pare că cei doi proaspăt îndrăgostiți sunt din nou împreună în vacanță. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp amândoi și profită de orice clipă. În plus, imortalizează fiecare moment și țin să-l împărtășească și cu fanii și prietenii lor de pe rețelele de socializare. Deși nu au publicat fotografii în care apar împreună sau în ipostaze tandre, ei au pus imagini similare, care sugerează că sunt în același loc.

Artista povestea cu puțin timp înainte de a apărea nefericitele semne că relația lor este una fericită, echilibrată și că indiferent de ce se întâmpla, luau totul ca pe o lecție și se completau. Un motiv pentru care cei doi s-ar fi despărțit ar fi fost faptul că celebra artistă este foarte geloasă. Aceasta mărturisea că, uneori, este geloasă pe mama iubitului său sau pe sora lui.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top