Connect with us
Noi detalii despre cazul sopranei Maria Macsim. Ce s-a întâmplat cu presupusa amantă a soțului

Vedete

Noi detalii despre cazul sopranei Maria Macsim Nicoară. Ce s-a întâmplat cu presupusa amantă a soțului

Soprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din comă după aproape 3 săptămâni, dar starea ei de sănătate este în continuare fragilă. Artista a ajuns la spital după ce a suferit un accident grav. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă în stare critică, inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Cazul ei a atras atenția autorităților, care cercetează cele întâmplate, soțul femeii fiind principalul suspect. Continuă să apară detalii importante despre acest caz, car pot duce la descoperirea adevăratei cauze a accidentului. Se pare că soțul sopranei ar avea și o amantă, care acum este însărcinată.

Noi detalii despre cazul sopranei Maria Maxim. Ce s-a întâmplat cu presupusa amantă a soțului

Au apărut zvonuri conform cărora soțul Mariei Macsim Nicoară ,Codrin , ar avea o presupusă amantă de mai mult timp. Soția sa ar fi știut de existența unei alte femei în viața soțului său, iar aceasta ar fi fost și cauza accidentului care a adus-o pe artistă în starea gravă din prezent. Cei doi soți s-ar fi certat din acest motiv, iar bărbatul a devenit agresiv. Amanta lucra până de curând la un magazin din localitate și toți localnicii știau de relația celor doi. Acum, conform altor informații, femeia ar fi însărcinată, iar tatăl copilului ar fi chiar Codrin Nicoară.

Inițial, soțul Mariei Nicoară a avut rolul de martor. Ulterior, a devenit principalul suspect și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Acesta ar fi găsit-o pe soția sa pe scări la ora 23:00, iar mama acestuia, Viorica Nicoară, ar fi apelat abia la ora 7:10 numărul de urgențe pentru a cere ajutor. Ținând cont de cifrele menționate mai sus, femeia a stat aproximativ 8 ore în agonie fără să poată cere ajutor, ceea ce a făcut ca starea sa să se agraveze.

Timp de câteva ore în care Maria Macsim a stat la spital, nimeni nu s-a interesat de starea ei de sănătate. Nici măcar soțul sau soacra sa, care au fost primii care au știut de accident, nu au cerut informații legate de situația sopranei. Poliția a fost înștiințată de către medicii care au considerat că în spatele acestui accident casnic se află ceva mai grav.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top