Connect with us
Detalii incredibile despre relația dintre Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha

Vedete

Detalii incredibile despre relația dintre Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha

După ce în presă au apărut niște mesaje de-a dreptul șocante pe care Marius Elisei, soțul Oanei Roman, i le-ar fi trimis transsexualului Delia Rexha, acesta din urmă a decis să spună tot adevărul.

Detalii incredibile despre relația dintre Marius Elisei și transsexualul Delia Rexha

Delia Rexha, transsexualul care a susținut că s-a iubit și cu Nicolae Guță, a fpcut publice mai multe mesaje dintre el și Marius Elisei. Soțul Oanei Roman ar fi dorit ca Delia Rexha să îi fie amantă, pentru că relația cu Oana Roman nu mai funcționează.

Potrivit spynews.ro, Delia Rexha susține că Elisei l-ar fi sunat cu video, pentru a demonstra că nu are un cont fals.

„Mi-a scris, stai să mă uit la dată… mi-a scris acum câteva zile. Dar înainte de acum câteva zile, mi-a scris acum vreo lună de zile de pe un al cont de Facebook. Nu am știut cine este și i-am acceptat. Apoi a zis că este Elisei, soțul Oanei Roman și i-am zis: <<Hai, lasă vrăjeala că nu cred eu în vrăjeala din asta. Ai cont fake!>> Și a zis: <<Nu, nu, nu dă-mi camera!>> Și mi-a dat camera și am văzut că e el, că și-a arătat jumătate de față.

M-am trezit, mi-am băut cafeaua și atunci mi-a scris și atunci am și vorbit. Și dacă am vorbit un minut că a zis:<< Ok, hai că vine!>> Cum ar veni că vine Oana. Și a închis că să nu îl prindă pe el.

A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile.”, a declarat transsexualul Delia Rexha.

Citește și: Oana Roman, declarații șoc. Blondă, foarte slabă și nefericită

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top