Connect with us
Detalii noi despre Gabi Bădălău! Andreea Bănică, dezvăluiri importante:"Claudia era în ultimul hal!"

Vedete

Detalii noi despre Gabi Bădălău! Andreea Bănică, dezvăluiri importante:”Claudia era în ultimul hal!”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Procesul nu se apropie de final și lucrurile sunt din ce în ce mai complicate și ies la iveală tot mai multe detalii importante despre celebrul milionar, care nu ar fi avut un trecut tocmai curat atunci când vine vorba despre soția lui.

Un martor important intervine, respectiv Andreea Bănică, și dă detalii importante din căsnicia celor doi, în calitate de prietenă a Claudiei, care a ajutat-o enorm când Gabi ar fi dat-o afară din casă.

Andreea Bănică îl desființează pe Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a fost luat în vizor și de prietenele Claudiei. În ultima vreme, tot mai multe acuzații i-au fost aduse milionarului care luptă pentru a-și câștiga cei doi copii. Același scop are și fosta lui soție, motiv pentru care între cei doi se desfășoară un mare război.

Andreea Bănică este una dintre cele mai bune prietene ale Claudiei Pătrășcanu, dar și cea care a luat-o de acasă după ce Gabi Bădălău ar fi dat-o afară și a susținut-o mereu. Cântăreața a mers în sala de judecată, unde a făcut declarații în favoarea prietenei sale, iar apoi a vorbit și cu presa despre acest subiect.

Andreea a explicat că, înainte de a se despărți de Gabi, Claudia suferea de aproximativ un an și nu știa ce are de făcut. Andreea Bănică a mai precizat că are o filmare în care Claudia Pătrășcanu povestește momentele tensionate din relația cu soțul său, în timp ce plânge în hohote și este evidentă suferința ei. Deși regretă că a filmat-o fără ca ea să știe, Andreea știa încă de pe atunci că va avea nevoie de aceste dovezi.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a spus Andreea Bănică.

Gabi Bădălău a fost agresiv de față cu cei mici

Claudia Pătrășcanu luptă cu toate armele pentru a obține custodia celor doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău. După ce a ieșit din sala de judecată, ea a oferit câteva detalii despre milionar, când a fost întrebată dacă a fost violent față de ea.

Claudia a mărturisit că nu a fost niciodată lovită, pentru că nu ar putea accepta niciodată astfel de gesturi din partea nimănui. Totuși, afirmă că Gabi a avut de multe ori crize de nervi și a dat dovadă de un comportament care nu putea fi tolerat și înțeles de nimeni, asta pe lângă crizele de gelozie și infidelitate.

„De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic.

Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a spus cântăreața la scurt timp după ce a ieșit din sala de judecată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top