Connect with us
Detalii picante din trecutul Oanei Zăvoranu. Le critică pe vedetele de pe Instagram, dar ce făcea la începutul carierei

Vedete

Detalii picante din trecutul Oanei Zăvoranu. Le critică pe vedetele de pe Instagram, dar ce făcea la începutul carierei

Oana Zăvoranu este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului, care atrage atenția prin orice intervenție. Niciodată nu s-a ferit să se implice în scandaluri ori de câte ori are ocazia și face tot ce poate pentru a ocupa prima pagină a tabloidelor. De curând, ea a dezvoltat o pasiune pentru critică și descoase trecutul oricărei vedete îi trece prin minte. Totuși, nici ea nu este tocmai perfectă și a avut în trecut câteva din obiceiurile altora, cu care azi nu este de acord.

Oana Zăvoranu a pozat NUD în trecut

Oana Zăvoranu a intrat în conflict cu multe persoane publice în ultima vreme. Ea este nemulțumită de modul în care acestea își câștigă existența, de gesturile pe care le fac, de postările lor și, mai degrabă, de nimic din tot ceea ce înseamnă ele. Aceasta critică fie aspectul fizic al multor dintre femeile cunoscute în mediul online și este foarte deranjată de reclama pe care ele o fac la diferite produse, lucru pentru care sunt plătite.

Ultima victimă a Oanei Zăvoranu este Andreea Mantea, despre care a spus că are o afinitate pentru bărbații însurați și că a distrus multe familii din cauza acestei pasiuni. În plus, ea a găsit și câteva poze în care bruneta era complet nemachiată și nu avea un ten perfect, așa cum are acum.

Iar asta nu este tot! Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici și a postat și o serie de imagini cu Andreea Mantea de pe vremea când posta în reviste pentru adulți, cu care a încercat să o denigreze și să-i întoarcă împotriva ei pe fanii care o apreciază.

Mai apoi, ea a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde a primit ceva la care nu se aștepta. Un urmăritor i-a spus că nici ea nu a avut un trecut tocmai perfect și că, înainte de a deveni celebră, a postat și ea sexy, în reviste pentru adulți.

Zăvo a luat foc numaidecât și s-a apărat așa cum știe mai bine, susținând că nu există fotografii cu ea în ipostaze indecente.

“În primul rând, eu NU am început cu poze în reviste, ci ca o amărâtă cu emisiuni de trei ore LIVE PE TVR2. Ne-am înțeles? Așa…mergem mai departe.

Eu nu am făcut poze crăcită obscen sau nud, eu nu am despărțit familii și nu am lăsat copii fără tați.“, a scris Oana.

Totuși, dacă facem o căutare simplă pe Google, vom observa, la fel ca internautul care a îndrăznit să o critice pe Oana, că există fotografii în care Oana a pozat sexy, lăsând la vedere, mai mult decât trebuie, părți intime ale corpului.

Gina Pistol, o altă victimă de-ale Oanei

Nici Gina Pistol nu a scăpat de critici. Întrebată de un fan ce părere are despre iubita lui Smiley, Oana și-a explicat numaidecât nemulțumirea cu privire la ceea ce face aceasta în mediul online.

”De ce mă stârniți? Păi cam ce părere aș putea avea când și asta rupe giveaway-urile, codurile și arondurile?”, a spus Oana Zăvoranu despre Gina Pistol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top