Connect with us
Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu influencerele. Ce a decis Instanța

Vedete

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu influencerele. Ce a decis Instanța

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu influencerele. Vedeta a postat pe Instagram decizia Instanței în 3 dintre cele 5 procese pe care influencerele le-au intentat împotriva ei. Totul a pornit de la campania Oanei de le pune pe acestea într-o altă lumină decât cea în care le-a văzut publicul până acum. Actrița a declarat că aceste persoane trăiesc din reclame la produse pe care nici măcar nu le folosesc.

Oana Zovoranu a câștigat procesul cu influencerele

Oana Zovoranu a primit câștig de cauză din partea Instanței în 3 din cele 5 procese pe care influencerele din România le-au intentat împotriva ei. Actrița a postat pe Instagram decizia Instanței în cazul plângerii formulate de Alina Ceușan, Oana Roman și Anda Adam.

”Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Urmează ca Instanța să se pronunțe și în cazul plângerelor formulate de Adelina Pestrițu și Cristina Ich. Reamintim că la finalul anului 2020, cele 5 influencere s-au aliat și au depus plângeri împotriva Oanei Zăvoranu pe care au acuzat-o de jigniri, minciuni, calomnii, amenințări, grave atingeri la imagine și nu numai.

„Faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate”, se arată în plângerea formulată de influencere.

Oana Zăvoranu s-a arătat extrem de încântată de decizia Instanței și așteaptă și următoarele două soluționări. Actrița le-a mulțumit celor trei Instanțe că au judecat-o corect, i-au dat câștig de cauză și au respins ca nefondate și neîntemeiate plângerele lor. Oana a declarat că nu se va opri din demersul ei început în urmă cu câteva săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top