Connect with us
Detalii șocante! Legiștii ar fi descoperit stupefiante în sângele lui Emi Pian

Vedete

Detalii șocante! Legiștii ar fi descoperit stupefiante în sângele lui Emi Pian

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noaptea, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc unde au avut loc neînțelegeri. Florin Mototolea era liderul uneia dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi. Interlopul avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Cercetările continuă și după moartea lui Emi Pian și tot mai multe detalii șocante ies la iveală, cum că în sângele interlopului ar fi fost gpsite stupefiante.

Detalii șocante! Legiștii ar fi descoperit stupefiante în sângele lui Emi Pian

Polițiștii suspectau că în noaptea de marți spre miercuri, când Florin Mototolea zis Emi Pian a murit, acesta ar fi consumat substanțe interzise. Cu toate aceștia, membrii clanului și familia cunoscutului interlop au negat cu vehemență aceste informații, susținând că bărbatul ucis nu ar fi avut niciodată legătură cu substanțele interzise.

Cu toate acestea, se pare că medicii legiști care ar fi găsit urme de droguri în sângele interlopului la autopsie, potrivit wowbiz.ro.  În ceea ce privește furnizorii, procurorii DIICOT au reținut trei persoane apropiate grupării de interlopi, care le-ar fi vândut substanțe interzise atât acestora cât și maneliștilor.

Șeful grupării ar fi Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru’, care în decursul anilor s-a ocupat de organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele mai multor lăutari foarte cunoscuți. Anchetatorii cred că el ar fost cel care le-a vândut droguri și Duduienilor.

Se crede că, alături de Gicu Impresaru’, se mai aflau și alte două persoane, soț și soție. Aceștia vindeau substanțele psihoactive inclusiv în cluburi. Anchetatorii au făcut mai multe descinderi acasă la cei trei indivizi. Un câine dresat a descoperit cinci grame de cocaină la unul dintre ei, ascunse în dulap, printre haine.

Fratele impresarului prezent la cele mai mari petreceri ale interlopilor susține că acesta nu ar avea legătură cu traficul de droguri.

„Nu are nicio legăturile cu clanurile de zi cu zi! Spune că este implicat în clanul Duduianu, dar nu are nicio legătură!”, a declarat bărbatul.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top