Connect with us
Sorinel Puștiu a fost înjunghiat ca Emi Pian. Cântărețul a scăpat ca prin minune

Monden

Sorinel Puștiu a fost înjunghiat ca Emi Pian. Cântărețul a scăpat ca prin minune

Sorinel Puștiu a trecut prin momente de groază în urmă cu câțiva ani, când era să fie ucis exact ca liderul clanului Duduianu, Emi Pian. Manelistul a fost atacat într-un mall din Capitală, fiindu-i furat telefonul. Se pare că acesta ar fi fost doar un pretext, pentru a lăsa impresia că a avut loc un jaf, însă totul ar fi fost răzbunarea unui cunoscut membru al lumii interlope, cu care artistul ar fi avut un conflict chiar cu o seară înainte de agresiune. Se pare că situația acestuia a fost asemănătoare cu cea a interlopului Emi Pian care și-a pierdut viața în urmă cu o săptămână.

Sorinel Puștiu a fost înjunghiat ca Emi Pian. Cântărețul a scăpat ca prin minune

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noaptea, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc unde au avut loc neînțelegeri. Florin Mototolea era liderul uneia dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi. Interlopul avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Sorinel Puștiu a avut parte de una dintre cele mai groaznice experiențe din viața sa în urmă cu 9 ani. Acesta se afla într-un mall din Capitală, când un individ s-a apropiat de el și l-a lovit puternic. După ce l-a lovit, imediat bărbatul a scos un cuțit și l-a înjunghiat în picior pe manelist. Acesta a ar fi fost la un pas să moară, dacă lama ar fi atins artera femurală, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Emi Pian.

Cu o seară înainte, manelistul s-a certat cu Ion Petrișor, impresarul care organiza spectacolul Miss Piranda. Se pare că manelistul avea să-i dea niște bani impresarului, iar acesta l-ar fi amenințat că intenționează să se răzbune pe el, ceea ce a și făcut. La scurt timp, însă, manelistul le-a spus anchetatorilor că cel care l-a lovit cu cuțitul și-a cerut scuze și i-a înapoiat telefonul furat. Pentru asta, el și-a retras plângerea.

Impresarul Ion Petrișor a fost condamnat în 2018 la 4 ani de închisoare într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciul calculat de procurori a fost de 1,2 milioane euro.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top