Connect with us
O fosta angajata a pensiunii detinute de Israela Vodovoz a facut marturisiri socante despre Liviu Arteni, sotul acesteia.

Vedete

Dezvaluiri explozive despre Liviu, sotul Israelei: „A impins-o pe scari!”

O fosta angajata de la pensiunea detinuta de Israela Vodovoz a facut dezvaluiri explozive despre sotul acesteia, Liviu Arteni.

O fosta angajata de la pensiunea detinuta de Israela Vodovoz a facut dezvaluiri explozive despre sotul acesteia, Liviu Arteni.

Femeia a vorbit sub protectia anonimatului despre comportamentul lui Liviu. Aceasta sustine ca barbatul era foarte violent si si-a agresat sotia si o alta angajata a pensiunii.

„A impins-o pe scari. O fata de acolo a mers s-o ajute. Fata a inceput sa planga foarte tare. Doamna Israela i-a dat calmante la fata. Nu ne-a spus nici fata. Ea ne-a spus ca nu merge la poliţie. A iesit de la dus si avea capotul de baie pe el, si l-a dat jos si a ramas gol. Facea scandal, se certa cu Israela cand erau clienţi acolo. Avea amante si umbla gol in faţa turistilor. Se ducea la fete d-astea usor de luat. Mergea prin baruri. Se auzea ca el nu prea avea bani. Poate plati pe altcineva, stie ca are putere si poate face multe. Am auzit cateva certuri”, a declarat fosta angajata, la Antena 1.

Citeste si: Israela si Liviu, la cutite!: „Da in mine pe partea asta ca sunt…”

Citeste si: Israela, dezvaluire socanta: „Liviu m-a fortat sa facem amor”

Israela a recunoscut ca Liviu are accese de furie, mai ales cand consuma alcool, dar a spus ca nu stie nimic despre amantele acestuia. „Daca a avut amante, nu e nici primul si nici ultimul”, a spus aceasta.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top