Connect with us
Pies „Anonim” interpretată de Karym și Mellina se bucură de un succes mare. De la două săptămâni de la lansare....

Vedete

Din „Anonim” devine celebru. Despre ce artist este vorba

Karym s-a făcut remarcat după ce a lansat piesa „Anonim”. Chiar dacă e nou în industria muzicală, artistul are mulți ani de muncă în spate.

Recent, toate eforturile solistului au fost recompensate. Karym a lansat piesa “Anonim”, în colaborare cu Mellina (care a lucrat cu Vescan – „Poza de album”, Bere Gratis – „Până sus la cer”, JerryCo – „Dacă mă iubești” sau TWO – „Vinovat”), proiect susținut de casa de discuri „CatMusic”. Beneficiind de peste 1 milion de vizualizări pe Youtube, în doar două săptămâni de la lansare, piesa se bucură de tot mai mult succes.

Karym și Mellina, succes surprinzător cu piesa „Anonim”

„Sunt foarte fericit și mă bucur enorm că piesa “Anonim” în colaborare cu Mellina a prins atât de bine la public. Dovadă stau și cele peste 1 milion de vizualizări de pe Youtube, acumulate în două săptămâni de la lansare. Acest lucru care mă face să cred și mai departe în visele mele și să lansez piese din ce în ce mai bune și frumoase. Mulțumesc celor de la The Squad PR Agency, CatMusic, Mellina și tuturor celor care s-au implicat în acest proiect.”, ne-a declarat Karym.

Piesa „Anonim” a fost produsă în studioul Tralala Music de Mădălina Dumitru (Mellina). Ea a ajuns să compună piese atât pentru ea, cât și pentru alți artiști din țară sau străinătate. Printre aceștia se numără: Fatman Scoop, Alina Eremia, Mircea Eremia, Karym, Mihai Chitu, Amme și mulți alții.

„Mă cunosc cu Mellina de peste un an de zile. Am colaborat cu ea și la single-ul „Sunt Aici” pe partea de producție și am rămas impresionat pentru că nu știam că produce, compune, etc. Este printre puținele artiste din țară care compune, produce, interpretează. Este un artist complet, iar pentru asta o respect mult.”, a mai adăugat artistul.

Citește și: EXCLUSIV Mellina și Karym, interpreții piesei „Anonim”, secretele din spatele scenei

Karym este unul dintre cei mai noi artiști de pe piața muzicală. Încă de la debutul său s-a bucurat de susținerea unor artiști de renume în România, precum Celia sau Andreea Antonescu. Cei doi artiști au mai colaborat pe partea de producție și pentru single-ul lui Karym, #suntaici. Artistul a făcut primii pași în muzică de mic copil, mai exact pe la 7 ani. A cântat într-un cor local, apoi lucrurile au derivat. A cochetat și cu mai multe instrumente, cum ar fi mandolina, chitara, mandola, asta pâna cand și-a dat seama ce vrea, de fapt, și a început să se apuce serios să cânte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top