Connect with us

Vedete

Divort intre Cristina Spatar si Alin Ionescu. Primele declaratii

O veste-bomba a animat lumea mondena din Romania: Cristina Spatar vrea sa divorteze de Alin Ionescu. Cel din urma a acceptat sa vorbeasca despre declaratiile sotiei sale si a infirmat ca intre ei exista posibilitatea unei despartiri. ”Am vorbit cu sotia mea, zilele trecute, iar ceea ce va pot spune este ca am lamurit lucrurile. Voi da o declaratie, mai ampla, zilele viitoare”, a declarat Alin Ionescu, conform spynews.ro.

Cristina Maria Spatar, in varsta de 44 de ani, este cunoscuta pentru activitatea ei din muzica romaneasca si pentru apropierea de stilurile R&B și dance/pop. Cea supranumita „regina muzicii R&B” este casatorita de aproape 10 ani cu Alin Ionescu, mariaj din care au rezultat si doi copii. Discutiile delicate dintre cei doi ar fi aparut dupa ce sotul a fost surprins in compania altor femei.

Citeste si: Au divortat la cateva ore dupa ce s-au casatorit, dintr-un motiv nemaiauzit!

Alina Borcea, noi precizari despre divort: „Adevarul este ca…”

In momentul in care si-au unit destinele, Cristina a aparut la slujba religioasa avand bijuterii inchiriate in valoare de peste 1 milion de euro: o inimioara batuta in diamante, o pereche de cercei, o bratara si un inel. Tot atunci, aproape 30 de bodyguarzi au asigurat intimitatea celor doi si a celor prezenti la fericitul eveniment.

Nunta a fost organizata la palatul Stirbei, unde au fost in jur de 400 de invitati. Conform informatiilor aparute in presa tabloida, evenimentul ar fi costat 130 mii de euro, iar meniul de persoana in jur de 200 de euro. Costumele mirilor ar fi costat peste 10.000 de euro, iar printre cei care au cantat la acea nunta au fost Pepe si Irina Loghin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top