Connect with us
Actrita Doinita Oancea a povestit, la o emisiune televizata, cum a fost batuta in plina strada de doi indivizi.

Vedete

Doinita Oancea, batuta in plina strada!

Doinita Oancea a trecut prin momente de cosmar. Actrita a povestit ca a fost batuta ziua in amiaza mare de doi indivizi!

Doinita Oancea a trecut prin momente de cosmar. Actrita a povestit ca a fost batuta ziua in amiaza mare de doi indivizi!

Doinita Oancea (31 de ani) a marturisit ca doi indivizi au agesat-o pe strada, in plina zi, si ca nimeni nu a intervenit. „Am simtit ca vor sa ma pipaie si mi-am mutat geanta pe mana cealalta. I-am dat o palma unuia dintre ei. Practic, mi-am rupt unghiile in carnea lui si am trecut mai departe. In timp ce mergeam, el a venit din spate si mi-a dat un pumn in ureche, cred. Am cazut si am ramas lata, chiar acolo. Desi, oamenii treceau pe langa mine, nimeni nu m-a ajutat. Se intampla cand aveam 21 de ani. Eram in zona Spitalului Colentina”, a povestit Doinita Oancea la emisiunea „Star Chef”.

Citeste si:Scandal dupa ce Oana Roman a marturisit ca Petre Roman a batut-o!

Doinita Oancea a spus ca dupa aceasta intamplare si-a propus sa ajunga la Cristi Mitrea pentru a invata cum sa se apere in cazul in care cineva ar mai indrazni sa se atinga de ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top