Connect with us
Doliu în familia Boureanu: "Dumnezeu să te ierte!"

Vedete

Doliu în familia Boureanu: „Dumnezeu să te ierte!”

Fiica lui Cristian Boureanu trece prin momente cumplite. Aceasta a postat recent pe pagina personală de Facebook că este în doliu. Străbunica ei s-a stins din viaţă.

Se zice că niciodată un necaz nu vine singur. Ioana Boureanu a intrat în atenţia publicului după ce s-a descoperit că tatăl ei, Cristian Boureanu, o bate. Tânăra de 16 ani a postat un mesaj pe Facebook în care îşi ia rămas bun de la bunica ei.

ȘOCANT: Cristian Boureanu nu se dezminte

Ioana Boureanu o face praf pe Laura Dincă: „Este ultima…

„Dumnezeu să te ierte , străbunică dragă!”, a scris Ioana pe Facebook.

Ioana Boureanu a răspuns recent acuzaţiilor cum că s-ar droga

„Ceea ce face tătal meu mi se pare exagerat. Eu consider că după acest scandal şi după ceea ce a făcut ar trebui să încerce să se calmeze şi să nu caute alte subiecte de discuţie despre viaţa mea personală pe care să le facă publice.

Mi-aş dori să nu mai bage toate minciunile în presă pentru atenţie şi să nu vorbească în felul în care vorbeşte despre copilul lui la televizor. Cât despre Laura, prefer să nu mai intru în detalii, acest copil caută atenţie. Declaraţiile pe care le dă la televizor sunt numai minciuni şi invenţii, nici măcar prezentate în aşa fel încât să pară credibile.

Am constatat că unele dintre multele reproşuri pe care mi le face tatăl meu în public sunt legate de anturajul meu, droguri, ţigări şi băutură. Da, este adevărat, am pus gura pe ţigări, sunt conştientă că sunt nocive şi că fumatul nu este un obicei normal pentru un copil de 15 ani.

Nu sunt o „beţivă” aşa cum afirmă tatăl meu şi iubita lui de 19 ani, nu am venit niciodata beată acasă, exceptând seara balului de clasa a 9 a la care s-a consumat alcool în limita bunului simţ. Nu m-am atins în viaţa mea de droguri şi nici nu îmi doresc să încerc”, a scris recent Ioana pe ask.fm.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top