Connect with us
Doliu în lumea artistică! Celebrul DJ Pascal, găsit fără suflare

Vedete

Doliu în lumea artistică! Celebrul DJ Pascal, găsit fără suflare

Lumea artistică a fost zguduită de o veste cumplită, chiar la început de an. Un alt artist celebru pleacă de lângă noi înainte de vreme. Marele DJ Pascal, cunoscut pentru colaborările sale cu unii dintre cei mai de renume artiști, a fost găsit fără suflare  într-o cameră dintr-un hotel din Pitești.

Cum a fost găsit DJ Pascal

DJ Pascal Di Fazio s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Cauzele decesului sunt, pentru moment, necunoscute, iar moarte lui a șocat pe toată lumea, pentru că nu prezenta probleme și nu a dat semne în ultima perioadă că s-ar fi simțit rău.

Cel care a făcut anunțul cutremurător referitor la moartea artistului este Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, bun prieten cu artistul. Înainte de a muri, mai multe surse au declarat că acesta ar fi fost la un club din București unde obișnuia să-și desfășoare activitatea, până în jurul orei 21.00, după care ar fi ajuns în Pitești la ora 04.00, la hotelul unde i-a fost găsit trupul neînsuflețit.

Se pare că artisul nu ar mai fi răspuns la telefon, motiv pentru care angajații hotelului s-au îngrijorat, unul dintre ei mergând să verifice ce se întâmplă. Ajuns la camera lui DJ Pascal, l-a găsit pe acesta fără suflare. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență, semn că nu a fost vorba despre o crimă.

Criminaliștii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat, deoarece moartea este una extrem de suspectă. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei. După ce specialiștii vor descoperi mai multe, revenim și noi cu informații concrete.

Până atunci, amintim că DJ Pascal și-a desfășurat activitatea pentru o perioadă lungă de timp la NUBA, pe malul mării, în stațiunea Mamaia, unde participa la cele mai tari petreceri de sezon și se bucura de mare succes. De asemenea, acesta a mixat pentru generații întregi la cele mai populare locații din Pitești.

Codin Maticiuc, afectat de moartea lui Pascal

Codin Maticiuc a publicat un mesaj de rămas-bun pentru bunul său prieten, DJ Pascal. Este bine știut faptul că Maticiuc este un împătimit al petrecerilor, ceea ce înseamnă că s-a bucurat și el de prestațiile marelui artist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top