Connect with us
Actorul Joseph Mascolo, celebru pentru rolul din serialul de succes „Days of Our Lives”, a murit la vârsta de 87 de ani.

Vedete

Doliu la Hollywood. A murit actorul Joseph Mascolo

Actorul Joseph Mascolo, celebru pentru rolul din serialul de succes „Days of Our Lives”, a murit la vârsta de 87 de ani.

Actorul care l-a interpretat pe Stefano DiMera s-a stins din viață miercuri, după o lungă luptă cu boala Alzheimer.

Moartea lui Joseph Mascolo a fost confirmată sâmbătă pentru revista People. Purtătorul de cuvânt al serialului „Days of Our Lives” a dat vestea trista.

„Cu mare tristețe vă anunțăm că s-a stins din viață iubitul și îndrăgitul nostru membru al familiei „Days of our Lives”, Joseph Mascolo”. Inimile noastre sunt alături de familia lui”. Este anunțul pentru People dat de producătorul executiv al serialului, Ken Corday.

Joseph Mascolo a jucat în ”Fălci” și în ”General Hospital”

Născut pe 13 martie, 1929, în West Hartford, Connecticut, veteranul actor a apărut în numeroase seriale. Printre ele, a jucat rolul lui Domino în „General Hospital”, dar și în „The Gangster Chronicles” sau „Santa Barbara”.

Citește și: Concertul LARA FABIAN de la Craiova se amână

În anul 1982 a obținut rolul lui Stefano DiMera în „Days of Our Lives”.Acolo a apărut în peste 1.600 de episoade. În 1978 a jucat alături de Roy Cheider în ”FălciȚ.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top