Connect with us
Dorian Popa, desfigurat din cauza operațiilor estetice. Cum arată acum artistul

Vedete

UPDATE. Totul a fost doar o farsă. Dorian Popa, desfigurat din cauza operațiilor estetice. Cum arată acum artistul, după intervenție

Celebrul Dorian Popa a fost supus unei operații estetice. Activ în mediul online ca de obicei, acesta a publicat deja primele imagini după operații, pentru a le arăta fanilor săi prin ce trece. Nu a explicat încă despre ce operație este vorba însă, având în vedere că mereu a fost complexat de nasul său, poate fi vorba despre o rinoplastie.

Update 9 ianuarie 2021. Totul a fost doar o farsă. Dorian Popa și-a operat nasul

Dorian Popa le-a făcut o farsă apropiaților și fanilor săi. El a apărut bandajat la nas și a spus că și-a luat inima în dinți și s-a operat. De fapt totul a fost doar o farsă de început de an.

Dorian Popa a publicat imagini șocante pe contul său de Instagram. Așa cum obișnuiește mereu, să vorbească despre tot ce face, la fel a procedat și acum, într-o situație specială. Artistul a mărturisit că sâmbătă, la ora 08.00 va vorbi mai clar despre experiența prin care a trecut și și-a pregătit deja fanii. El a decis să posteze mai multe Instastories fără filtru, pentru a ale arăta urmăritorilor săi ceea ce trăiește cu adevărat.

El se afla în prezența medicului, iar fața lui era desfigurată, semn că a trecut printr-o operație estetică. Dorian vorbea cu greu, iar nasul era acoperit de bandaje. Starea lui este una stabilă, dar probabil că va avea nevoie de o perioadă de repaus pentru a se recupera.

Dorian Popa mărturisește că nu s-ar fi așteptat să facă acest pas, ceea ce stârnește și mai multă curiozitate în rândul fanilor, care vor sta cu sufletul la gură până când artistul va urca pe YouTube noul vlog.

„Hâtz, Johnuțule! Story-ul ăsta e fără filtru, pentru că este despre naturalețe, sinceritate, veridicitate. Am făcut un pas pe care nu credeam că o să-l fac, sau cel puțin îl așteptam demult. Mâine de la ora 08.00 o să vedeți toată transformarea pe YouTube, pe vlog. Vă mulțumesc că îmi sunteți aproape! Doamne ajută, hâtz!”

Dorian Popa este foarte asumat și deschis, motiv pentru care nu se sfiește niciodată să vorbească despre complexele sale. Marele vlogger a mărturisit de mai multe ori că nu îi place deloc cum arată nasul lui, însă nu se gândea să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a face câteva retușuri.

O altă intervenție la care a fost supus este un implant de barbă. De mic copil, el și-a dorit să aibă barbă, însă nu s-a putut bucura de acest privilegiu în mod natural, motiv pentru care a găsit o cale de a-și îndeplini visul.

Tot cu ajutorul medicilor a obținut și zâmbetul mult visat. Deși avea niște dinți perfecți, și-a pus fațete pentru o nuanță de un alb special.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top