Connect with us
Dorian Popa își schimbă numele! Cum îl va chema pe artist în buletin

Vedete

Dorian Popa își schimbă numele! Cum îl va chema pe artist în buletin

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, care se bucură de succes încă de pe vremea când făcea parte din Lala Band. Mai mult, acesta a devenit și mai celebru de când este vlogger, unde e urmărit de aproape două milioane de oameni. Controversat din fire, el a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta: îți schimbă numele! Vezi ce gest nebunesc este pe cale să facă celebrul youtuber.

Dorian Popa se va numi HÂTZ

Dorian Popa se bucură de mare succes în mediul online, în special pe YouTube, unde are aproape 2 milioane de subscriberi. Urmărindu-i vloggurile, fanii lui au ocazia să afle ce face Dorian zi de zi, dar și alte nebunii cu care i-a obișnuit și care i-au atras pe urmăritorii lui. Mai mult, el acceptă tot felul de provocări de la fani, care le atrage și mai mult simpatia.

În curând se împlinesc patru ani de când s-a apucat de filmat, motiv pentru care artistul le-a propus celor de pe YouTube să îi mai dea o provocare. Unul dintre fanii lui a fost foarte inspirat și l-a provocat pe Dorian la un gest nebunesc: schimbarea buletinului. Prin asta nu se referă doar la un buletin nou, ci și la schimbarea numelui. Pe lângă numele sale, Dorian vrea să aibă pe actul de identitate și numele HÂTZ, celebra replică a lui.

Dorian Popa și-a anunțat fanii, dar și mama și iubita de ceea ce vrea să facă, iar acestea au fost de acord cu el, având în vedere că îl cunosc și știu de ce este în stare. Mai mult, el a început deja demersurile și s-a interesat de tot înainte de a merge la primărie, semn că este foarte determinat să facă acest pas, pe care unii îl consideră nebunesc.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei.

Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top