Connect with us
Draga Olteanu Matei și-a scris testamentul înainte să moară. Cine va moșteni toată averea

Vedete

Draga Olteanu Matei și-a scris testamentul înainte să moară. Cine va moșteni toată averea

Draga Olteanu Matei s-a stins marți seara, după ce a suferit o hemoragie dură. Deși medicii au încercat să o salveze, nu s-a mai putut face nimic pentru viața ei. Din nefericire, marea stea a teatrului românesc a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 87 de ani. Se pare că celebra actriță și-a scris și testamentul înainte să moară și a lăsat cuiva toată averea ei, deși nu era una destul de mare, având în vedere că a întâmpinat ceva probleme în plan financiar.

Draga Olteanu Matei a lăsat averea nepoților

Draga Olteanu Matei nu a avut copii. Nu a fost vorba despre vreo problemă de sănătate, așa cum au multe femei, ci pur și simplu nu și-a dorit să devină mamă, însă nu a spus niciodată public motivul pentru care a luat această decizie.

Într-un timp, s-ar fi gândit să adopte un copil, însă a renunțat și la această idee. Când a ajuns în punctul în care ideea aceasta o măcina, a mers la preot și s-a confesat, pentru a se simți mai împăcată. Ea spera că, așa cum duhovnicii au iertat-o, o va face și Dumnezeu

“Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele.
Am vorbit şi cu preoții despre acest subiect. Toți cei cu care am vorbit m-au înțeles, cu toate că nu sunt de acord. M-au înțeles și m-au iertat. Eu sper să mă ierte și Dumnezeu că nu am vrut copil.”, a spus ea.

Având în vedere că nu a avut copii, mulți se întreabă cui a lăsat Draga Olteanu averea. Deși nu era vorba despre valori materiale importante, deoarece artiștii au printre cele mai mici salarii și nu excelează deloc la capitolul bogăție, ca alte personaje, celebra actriță a avut o garsonieră în Capitală și o casă în Piatra Neamț, unde și-a petrecut ultimii ani din viață.

În afara celor două locuințe, Draga Olteanu Matei mai avea și o colecție mică de costume populare, blănuri și bijuterii. Toate acestea vor ajunge tot în posesia nepoților săi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top