Connect with us
Dragoș Bucur, despre viața cu diabet. Cum l-a ajutat boala să scape de alte afecțiuni

Vedete

Dragoș Bucur, despre viața cu diabet. Cum l-a ajutat boala să scape de alte afecțiuni

Dragoş Bucur este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori români. În plan profesional, lucrurile merg foarte bine, se bucur de un real succes și are o carieră frumoasă și apreciată, drept dovadă stând premiile pe care le-a primit de-a lungul timpului. De asemenea, el este și actualul prezentator TV al showului de la Pro TV, Visuri la cheie. Are o familie frumoasă, este căsătorit de 15 cu Dana Nălbaru și au împreună doi copii. Dragoș suferă de diabet de aproximativ 18 ani și, chiar dacă o vreme a evitat să vorbească despre acest subiect, el a decis, la un moment dat, să se deschidă în fața publicului și să-și spună povestea.

Diabetul i-a schimbat viața

Dragoș Bucur suferă de diabet încă de la vârsta de 18 ani. Acesta nu a vorbit prea mult despre această boală gravă, însă, de ceva timp, acest aspect nu mai este un secret. Din 2002 a aflat că suferă de această boală și, de atunci, viața lui s-a schimbat radical. Dragoș Bucur a afirmat că diabetul l-a autoeducat și i-a schimbat complet modul de trai, ajutându-l să scape de alte probleme de sănătate.

Dragoș a învățat să trăiască cu această boală și nu mai vede situația ca pe o tragedie. Mai mult, el chiar a ajuns să vadă această lovitură drept un avantaj, care l-a transformat într-un om care acordă mai multă atenție sănătății sale, mult mai organizat, care are mereu grijă ce și cât mănâcă și care a eliminat din viața lui multe obiceiuri dăunătoare. Astfel, el crede diabetul l-a ajutat să scape de alte afecțiuni care ar fi putut apărea din cauza stilului de viață pe care îl avea înainte.

”Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, a declarat Dragoș Bucur în urmă cu ceva vreme.

Dana Nălbaru i-a fost mereu alături

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt căsătoriți de aproximativ 15 ani. Relația lor a evoluat extren de rapid, având în vedere că, la doar 5 zile după ce se cunoscuseră, Dragoș a cerut-o în căsătorie pe Dana și după 7 luni s-au căsătorit. Încă de pe atunci, Dragoș avea diabet și Dana l-a luat „la pachet” cu această boală, despre care a învățat tot ce trebuie și îi este alături soțului ei. La un moment dat, ea mărturisea că se gândește că Dragoș s-ar fi săturat de această situație în care se află, dar îi dispar aceste gânduri de fiecare dată când vede cât de pozitiv este soțul său și cât de bine gestionează mereu lucrurile, fără a se plânge sau a se demoraliza.

Dragoș tocmai a fost diagnosticat cu nemilosul virus care amenință pe zi ce trece mai rău omenirea. Așadar, filmările la emisiunea ”Visuri la cheie” au fost suspendate, iar toate persoanele care au intrat în contact cu el au fost izolare. Cât despre starea acestuia, în comunicatul celor de la ProTV se spune că este una bună, la fel și cea a familiei lui. Pentru bolnavii de diabet, noul virus reprezintă cu adevărat un pericol. Conform specialiștilor, riscul de a face o forma severă a acestui virus este mai mare la persoanele cu diabet.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top