Connect with us

Vedete

Drama din viața Ilenei Ciuculete: Bătută și abuzată de propriul fiu

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seara, în urma unei ciroze galopante, survenite din cauza unei Hepatite C nediagnosticate. Interpreta avea doar 59 de ani.

Cunoscută pentru veselia sa debordantă și energia de care dădea dovadă pe scenă, Ileana Ciuculete a dus o viață grea alături de primul său soț, Valeriu Sfetcu și cei doi copii, Cristi și Mugurel. Interpreta a povestit că băiatul ei, Mugurel Sfetcu, era violent și o bătea. Acesta a negat toate acuzațiile și și-a acuzat mama de minciună.

În urmă cu câțiva ani, fii cântăreței îl acuzau pe actualul soț al acesteia, Cornel Galeș, de conflictul izbucnit între ei și mama lor. Cei doi băieți i-au transmis atunci mamei lor că ar fi mai bine să uite de existența lor, scrie evz.ro.

O mare durere în familia artistei a fost cauzată și de moartea tatălui lui Cornel Galeș, de care acesta nu a aflat decât șase luni mai târziu. Părintele soțului Ilenei Ciuculete a decedat în 2014 și a fost înmormântat în secret de fratele lui Cornel, Marian. Acesta are are o relaţie de 10 ani cu prezentatoarea de televiziune Ioana Maria Moldovan. Cornel Galeș nu a sprijinit niciodată relația și o acuză pe că „i-a furat” fratele, dar şi că ar fi  vrut să pună mâna pe averea familiei.

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, Sat Gubaucea din județul Dolj la data de 20 septembrie. Datorită calităților vocale deosebite, a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară ”Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu.

Ileana Ciuculete a absolvit Liceul de matematică-fizică ”Traian”, din Drobeta Turnu-Severin.

De-a lungul carierei artistice, a fost angajată ca prim-solistă la Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, la Ansamblul ”Nicolae Bălcescu” din Craiova și la prestigiosul ansamblu folcloric ”Călușul” din Scornicești.

Solista a avut o bogată activitate discografică, însumând 30 de albume și peste 400 de melodii proprii.

ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT:
Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viață. Cum arăta cântăreața în urmă cu câteva zile
A murit Ileana Ciuculete. Cine a fost și cum arată primul soț al artistei
Ileana Ciuculete a murit iar Gheorghe Turda a oferit o reacție
A murit Ileana Ciuculete. Cauza morții artistei
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit
Cine a fost Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete a murit

2 Comments

2 Comments

  1. Jeni Muresan

    2017-03-16T16:00:46+02:00 at 16:00

    O TARA INTREAGA TE VA PLANGE,SUFLET MINUNAT,DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA LUI,AMIN,,

  2. Marín salageac

    2017-03-15T11:54:00+02:00 at 11:54

    Ami pare rau ca a murit era o buna cantareata sai fíe tarana usoara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top