Connect with us

Știri

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 59 de ani. Ea a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, Sat Gubaucea din județul Dolj la data de 20 septembrie.

Ileana Ciuculete a acordat un interviu în care vorbea despre viața sa.

Sumar Ileana Ciuculete a murit

A murit Ileana Ciuculete. Cauza morții artistei

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit

„M-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani cand deja eram cântăreata. Apoi la varsta de 19 ani am dat nastere primului meu baiat , Mugurel , la 2 ani a venit si cel de-al 2-lea baiat , Cristian care vruiam sa fie fata , dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul si mi-a daruit tot baiat.O sa-mi aduca baietii 2 nurori si o sa le iubesc poate mai mult decat pe ei daca vor fi pe sufletul meu si nu o sa fiu severa deloc pentru ca si eu am avut soacra.”

Ileana Ciuculete, interviu despre cariera sa artistică

Primii bani i-a câștigat din muncă la 14 ani.

„Am avut o mare sansa cand regretatul dirijor Ionel Budisteanu. Cu exigenta profesionala, m-a obligat sa cant cu regretatul Ion Dolanescu pe scena Teatrului din Drobeta-Turnu-Severin. De emotie,la un moment dat, mi-a cazut un cercel din ureche iar publicul m-a privit intr-un mod deosebit si nu a luat in seama incidentul petrecut. Din cauza distributiei de exceptie, spectacolul s-a repetat 3 zile consecutiv iar o luna mai tarziu am fost invitata la Radio Craiova, unde am facut primele inregistrari. Imi amintesc cu placere de melodia”Lunca,lunca imbobocita”care a fost prima mea melodie.”, rememora Ileana Ciuculete pe siteul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top