Connect with us
După 6 zile de căutări, actrița Naya Rivera a fost găsită

Vedete

După 6 zile de căutări, actrița Naya Rivera a fost găsită

Au trecut șase zile de căutări, iar actrița Naya Rivera a fost găsită. Cele mai întunecate scenarii ale familiei s-au adeverit. Actrița din „Glee” a fost scoasă la mal fără suflare. Fusese dată dispărută după o plimbare cu barca pe lacul Piru din California.

După 6 zile de căutări, actrița Naya Rivera a fost găsită

Actrița Naya Rivera a fost găsită ieri, după amiază, după 6 zile de căutări. Alarma a fost dată miercuri, 8 iulie. Naya Rivera a dispărut în timp ce ce plimba cu barca, împreună cu fiul ei de 4 ani. Actrița a închiriat o barcă și a ieșit în larg, pe lacul Piru din California. Nu se știe ce s-a întâmplat cu ea, însă fiul ei a fost găsit singur în barcă, dormind.

Întrebat de mama lui, copilul pe nume Josey a spus că au înotat împreună, iar mama lui nu s-a mai întors. Naya Rivera avea 33 de ani.

Cadavrul ei a fost găsit plutind în zona de nord-est a lacului, după o căutare care a durat șase zile. Actrița din „Glee” trimisese o fotografie cu fiul ei pe barcă unei cunoștințe, cu o oră și jumătate înainte ca acesta să fie găsit singur în ambarcațiune.

Familia actriței este devastată. Mama și fratele actriței Naya Rivera au venit la lac în fiecare zi de când a fost anunțată dispariția acesteia. Au fost mereu în contact cu oficiul șerifului și s-au implicat în căutări.

Cine a fost Naya Rivera

Naya Rivera era o cântăreață și actriță din America. S-a născut pe 12 ianuarie 1987 și și-a început cariera în domeniul actoriei și al modelling-ului. A apărut în numeroase reclame la televiziune națională, și a jucat în foarte multe filme cunoscute.

În 2009, Rivera a fost distribuită ca Santana Lopez, o majoretă a liceului, în serialul de comedie muzicală Fox Glee, despre un club de glee de liceu.

În trecut, actrița a fost implicată într-un scandal care a ajuns în lumina reflectoarelor. Actriţa Naya River a fost arestată pentru violenţă domestică după ce s-a certat cu soţul ei din cauza copilului. Într-un exces de furie, aceasta și-ar fi lovit soțul. Poliţiştii au vorbit cu Ryan Dorsey care le-a spus că soţia l-a lovit în cap şi în faţă.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top