Connect with us
Edward Sanda - primul interviu despre iubita lui care a murit. Ce spune Cleopatra Stratan

Vedete

Edward Sanda – primul interviu despre iubita lui care a murit. Ce spune Cleopatra Stratan

Edward Sanda a vorbit pentru prima dată despre iubita lui care a murit. Tânărul este acum logodnicul Cleopatrei Stratan, fiica celebrului Pavel Stratan, dar puțini știu drama prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Edward Sanda despre iubita lui care a murit

Edward Sanda a trăit, în urmă cu câțiva ani, o dramă teribilă. Iubea pentru prima dată – acea iubire de adolescent – era fericit și a pierdut-o pe prietena lui. Fata a murit în baie, intoxicată cu monoxid de carbon. A fost o palmă cruntă de la viață, pe care Edward a simțit-o din plin și care l-a făcut să înțeleagă că totul este efemer.

„Eram în clasa a VIII-a. Eram în weekend și trebuia să ieșim în oraș. Trebuia să ieșim mai mulți, printre care și ea. M-a sunat o colegă să mă întrebe ce face, că nu răspundea la telefon. L-am sunat pe tatăl ei și el nu știa nimic pentru că nu era acasă. Peste câteva ore m-a sunat tot colega respectivă și mi-a spus că ea a murit. Nu am realizat atunci ce s-a întâmplat. Nu am crezut. Și o sunasem toată ziua și nu răspunsese. Vestea m-a lovit ca trenul”, a povestit Edward Sanda.

Cântărețul spune că era doar un copil și i-a fost extrem de greu să proceseze ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu a putut să doarmă, a pus întrebări la care nu avea cine să-i răspundă și a fost nevoit să treacă singur peste pierderea prietenei lui.

„Ea își făcea duș, se pregătea să iasă în oraș. Din cauza centralei termice a ieșit gaz, care nu mirosea, și pe care ea nu l-a simțit. I s-a făcut rău, a leșinat..și..Eram doar un copil și nu am putut să dorm toată noaptea. Pentru mine era prea greu să înțeleg, să procesez ce s-a întâmplat. M-am resemnat, e trist în continuare, dar asta este viața”, a mai spus Edward Sanda.

Timpul a trecut și iubirea a apărut din nou în viața lui Edward Sanda. De data aceasta, Cupidon l-a îndreptat spre nimeni alta decât Cleopatra Stratan – celebră încă de când avea câțiva anișori. Fiica lui Pavel Stratan a făcut furori cu melodia Ghiță (te-aștept diseară la portiță), iar peste ani a revenit în forță cu un alt proiect muzical și o cu totul altă înfățișare.

Edward Sanda spune că a fost mereu fascinat de Cleopatra și că s-a bucurat enorm când a cunoscut-o. Încet încet totul s-a transformat într-o poveste de dragoste.

„În nicio relație de-a mea nu am simțit ceea ce am simțit și simt cu ea. Am realizat că merită să mergem înspre mai mult pentru că simțeam amândoi asta. Eu i-am spus că ea este fata alături de care îmi văd toată viața. Este unică. Dumnezeu mi-a adus în viața mea fix ce aveam nevoie. Nu mă așteptam să fac pasul ăsta – să o cer în căsătorie la 23 de ani”, a declarat tânărul îndrăgostit.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună din 2018, iar în toamna anului 2020, tânărul artist și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe fiica lui Pavel Stratan. Chiar el a spus că Pavel a simțit că într-acolo duc lucrurile și l-a susținut și încurajat în relația cu Cleopatra. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și se văd toată viața împreună. Se înțeleg de minune și lucrează la proiecte muzicale și surprize pentru fani.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top