Connect with us
Elena Basescu a divortat

Vedete

Elena Basescu si Bogdan Ionescu, batalie pentru custodia copiilor

In 2013, Carmen Harra a surprins pe toata lumea cand a prezis divortul dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu. Dupa ce s-a adeverit previziunea sa, Carmen Harra vine cu alte dezvaluiri incendiare. Mai mult, ea a invitat-o pe Elena Basescu la o discutie privata in care sa-i spuna mai multe detalii cu privire la divortul dintre cei doi.

Citeste si: Traian Basescu, dezvaluire-bomba: Un celebrul interlop planuia sa-mi rapeasca fiica

Citeste si: Traian Basescu, prima reactie dupa divortul Elenei de Bogdan Ionescu: „Sunt…”

„Dupa toate calculatiile numerologice pe care eu le-am facut pornind de la datele lor de nastere, relatia dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu nu avea sanse prea mari de supravietuire si am estimat durata acesteia la patru, maximum cinci ani. Adevarul este ca nu a fost sa dureze… a fost o relatie tranzitorie care a produs copii.”, a declarat Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

„Elena Basescu isi va reorganiza viata intr-o alta directie din multe puncte de vedere. Nu se va intampla acum, imediat. Nu este cazul sa dispere, ci sa mearga inainte. Sa fie sigura ca ii va fi mai bine si ca va progresa. Aceasta asa-zisa drama pana la urma este in beneficiul ei. Apare in viata ei alt barbat mai matur, mai aratos si mai compatibil. Va fi un om mai stabil cu care va putea sa rezoneze.

Ceva nu este in regula cu fostul ei sot din multe puncte de vedere. Nu vreau sa intru in detalii, dar anumite lucruri care tin de modul lui de a gandi si de a se manifesta sunt eronate. Il vad debusolat si are nevoie de o purificare totala a personalitatii, o restructurare a conceptului despre cum sa traim. Ma indoiesc ca va face asta in urmatorii ani. Il vad in relatii pasagere cu diferite persoane. Dar pana nu lasam egoul si anumite obiceiuri, nu progresam.

Va fi o batalie intre ei pentru custodia copiilor, o lupta care va dura”, a spus Carmen Harra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top