Connect with us
Emily Burghelea, decizie radicală. Vrea cu orice preț să revină în televiziune

Vedete

Emily Burghelea, decizie radicală. Vrea cu orice preț să revină în televiziune

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce privește personajul Vulpița. Ea susținea că tânăra din Blăgești ar fi bătută de soțul ei, iar Antena 1 ascunde aceste detalii. Astfel, drumul ei în televiziune s-a sfârșit, însă tânăra vrea cu orice preț să revină în acest domeniu.

Emily Burghelea, decizie radicală. Vrea cu orice preț să revină în televiziune

Emily Burghelea are planuri uriașe, după ce a pus capăt experienței de la Acces Direct în urmă cu două luni, de unde și-a dat demisia în direct, pe motiv că ceea ce se întâmplă acolo nu ar fi tocmai legal. Acest gest a ajutat-o să-și dea seama ce vrea de viață, realizând că, de fapt, își dorește cu orice preț să revină pe micile ecrane și că aceasta este menirea ei.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a mărturisit că lucrează la un proiect în televiziune și că marele ei vis este să prezinte știri. Tânăra a spus că se mulțumește deocamdată cu ceea ce face, câștigând destul de mulți bani din promovările de pe Instagram, dar că lucrul la care tânjește cel mai tare este să apară din nou la televizor, chiar dacă a decis să renunțe la postul de asistentă, care nu îi aducea prea multă cinste.

„Îți spun sincer, din Instagram chiar se câștigă bani. Visul meu de când eram mică era să fiu prezentatoare de știri. Îmi place să fiu în atenția publicului, să împărtășesc energia cu publicul. Mi s-a zis că pot, că transmit energia asta”, a spus Emily la Teo Show.

Cu toate acestea, viața tinerei continuă și după plecarea de la Antena 1 și se pare că are planuri mari îm același domeniu. Se pare că Emily Burghelea se reîntoarce la Kanal D, postul care a făcut-o vedetă, în urma participării sale la o emisiune de modă. Aceasta va apărea la Teo Show, în rubrica intitulată “Test de vedetă”, dar vrea să evolueze mult mai mult.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. ANA VASILE

    2020-08-07T15:20:22+03:00 at 15:20

    DUTE **** CINE DRACU SA TE MAI PRIMEASCA URATO CU BUCILE DE *** LA GURA…HUOOOOOOOOOOO PANARAMAAAAAAAAAAAAA

    –––-

    Acest comentariu a fost moderat deoarece conținea limbaj vulgar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top